Expositie Fun Ville Speellounge

Gepubliceerd op 16 maart 2012

Expositie kinderen Toon Hermans Huis Maastricht bij FunVille Speellounge van 17 t/m 25 maart

In het kader van de TEFAF zal de Yellow Club (voor kinderen en jongeren) van het Toon Hermans Huis Maastricht van 17 t/m 25 maart hun beeldende werken gaan exposeren.  Het doel van de expositie is het samen streven naar positieve ervaringen.  De werken die worden tentoon gesteld zullen via een open veiling worden verkocht aan geïnteresseerden en kunstliefhebbers. Van de opbrengst van deze veiling, zal het jaarlijkse Yellow Club kamp worden gefinancierd.  Momenteel kan het Toon Hermans Huis Maastricht, met dank aan de sponsoren, de Yellow Club kosteloos aanbieden. Het is belangrijk voor de kinderen om ook een eigen steentje te kunnen bijdragen aan hun club.

De expositie zal plaatsvinden van 17 t/m 25 maart in de indoor speellounge van FunVille Maastricht (kesselskade 43).

Categorie: Evenementen, Nieuws

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!