KidsWeek bij SnowPlanet

Gepubliceerd op 3 april 2012

De KidsWeek 2012 zit ook weer boordevol sport, spel, lol en plezier. Je bent een week lang veel op de piste te vinden, waar de leraren op jou eigen niveau ski- of snowboardles geven. Maar je doet nog veel meer! Er zullen in de middag afwisselende activiteiten plaatsvinden. Het middagprogramma van de KidsWeek 2012 is nog een verrassing, maar we kunnen je wel alvast verklappen dat het een doldwaze week wordt die je nooit meer zal vergeten.

Van al die activiteiten krijg je honger, daarom staat er iedere dag een overheerlijke lunch en avondmaal voor je klaar. Als afsluiting van deze week is er een te gekke wedstrijd en kunnen jij en je ouders meedoen aan een gezellige barbecue!

De KidsWeken vinden plaats in de mei- en zomervakantie. En als je al een keer eerder hebt meegedaan aan de KidsWeek krijg je € 20,- korting.

*Overnachten: Om het avontuur nog spannender te maken is er dit jaar in zomervakantie week 3 en in week 6 een overnachting in een echte legertent op de camping georganiseerd. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke nacht doorbrengen!

Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!