Miniworld Rotterdam

Gepubliceerd op 26 april 2012

Wil je ook inwoner worden van Miniworld Rotterdam?

Railz Miniworld viert dit jaar haar vijfjarig bestaan en verandert naar aanleiding van deze mijlpaal de naam ‘Railz Miniworld’ naar ‘Miniworld Rotterdam’. In de afgelopen vijf jaar is Railz Miniworld uitgegroeid tot een gevarieerde miniatuurwereld die vol zit met verhalen en waarin wereldstad Rotterdam een prominente plaats heeft.

Op 27 april 2012 onthult Erik de Zwart officieel de nieuwe naam.  Hij zal tevens de nieuwste bewoner en ereburger worden en een plaats krijgen in Miniworld Rotterdam. Daarmee is hij de eerste in een nieuwe traditie: vanaf 28 april kunnen ook overige bezoekers inwoner worden van Miniworld Rotterdam. Er zijn diverse figuurtjes te koop die op speciaal gecreëerde ontmoetingsplekken in de miniatuurwereld worden geplaatst. Daarnaast krijgt iedere nieuwe inwoner een echt paspoort mee en wordt er een foto gemaakt van jezelf in miniatuur. De foto wordt vervolgens op onze nieuwe website geplaatst zodat iedereen kan zien dat jij inwoner bent van Miniworld Rotterdam.Wil jij het beste plekje hebben in onze miniatuurwereld? Kom dan in de meivakantie van 1 t/m 30 mei en wordt de nieuwste inwoner van Miniworld Rotterdam!

Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!