Leuke binnenactiviteiten Gelderland voor wanneer het regentNapPas - binnen activiteiten Gelderland

Leuke binnenactiviteiten Gelderland voor wanneer het regent

We houden er als mensen van om dingen te gaan ondernemen. Voor heel wat mensen geldt dat dit betekent dat ze bij voorkeur in de buitenlucht wat gaan doen. Helaas moeten we in Nederland natuurlijk wel rekening houden met ons typisch weerbeeld. Zonnig weer is dan ook lang niet altijd gegarandeerd, in tegendeel. Gelukkig is het zo dat je ook een keuze kan maken uit tal van verschillende slecht weer uitjes Gelderland. Heb je dus met andere woorden een vrije dag, maar wil het weer niet helemaal mee? Dan kunnen deze uitjes voor jou interessant zijn om te overwegen!

Lees meer

De leukste uitjes voor kinderen in OverijsselNapPas | met korting naar Pretpark De Waarbeek

De leukste uitjes voor kinderen in Overijssel

Als je op zoek bent naar een leuk uitje voor het hele gezin in Overijssel dan is er een ruime keuze. Een dagje uit met plezier voor kinderen en ouders staat daarbij voorop. Een van de leuke uitjes voor kinderen in Overijssel is het Openlucht Museum in Ootmarsum. Een bezoek aan dit museum in de buitenlucht brengt oude tijden tot leven. Een ander leuk dagje uit in Overijssel dat garant staat voor veel plezier is Pretpark De Waarbeek. Zo zijn er meer pretparken, zoals Attractiepark Slagharen om een dag vol plezier te beleven. Ontdek hier welke van de uitjes voor kinderen in Overijssel voor jouw gezin het leukst is.

Lees meer

De leukste kinderuitjes met korting!Kinderuitjes

De leukste kinderuitjes met korting!

Niets is leuker dan samen met je kinderen op pad te gaan. Wij zetten hieronder de top 3 kinderuitjes voor je neer, waar je zelfs met de NapPas voordeelkaart naartoe kunt gaan. Hier komen ze!

Lees meer

Actieve uitjesActieve uitjes

Actieve uitjes

De zomer is volop aan de gang en dat betekent: er lekker op uit trekken! Ben je al op vakantie geweest, ga je nog of sla je deze zomervakantie over? Geen punt, want in Nederland zijn er genoeg actieve uitjes te vinden voor een dagje weg. Lees gauw mee wat de uitjes zijn.

Lees meer

Coronaproof uitjes met het gezinCoronaproof uitje

Coronaproof uitjes met het gezin

Wil je graag met het gezin erop uit trekken, maar weten jullie niet zo goed wat nou wel en niet mag tegenwoordig met de veranderlijke corona-regels? Wij begrijpen de onduidelijkheid en hebben daarom hieronder een aantal coronaproof uitjes voor je uitgekozen. Bovendien staat er bij hoe jullie hier ‘gewoon’ naartoe kunnen gaan en met NapPas korting!

Lees meer

Leuke dingen om te doen met je gezinLeukste uitjes gezin

Leuke dingen om te doen met je gezin

Trekken jullie er ook graag op uit met het gezin? Zijn jullie inmiddels het wandelen beu of het spelen in dezelfde klimtoestellen zat? Helemaal begrijpelijk. Tegenwoordig openen meer en meer attracties hun deuren voor bezoekers. Natuurlijk een goede reden om hier een blog aan te wijden met leuke dingen om te doen met je gezin.

Lees meer

De leukste voordeel uitjes op een rijVoordeel uitjes

De leukste voordeel uitjes op een rij

De lente is weer begonnen en de dagen worden warmer en warmer. Het ideale moment om er samen met het gezin op uit te trekken! Helemaal ideaal als dit voordeel uitjes zijn, niet waar? Hieronder bespreken we de opties met je.

Lees meer

Uitjes Brabant: de leukste voor jong en oudUitjes Brabant

Uitjes Brabant: de leukste voor jong en oud

Met de NapPas kun je echt overal in Nederland terecht. Zo ook in het gezellige Noord-Brabant. Ben je benieuwd wat je hier in de omgeving met korting kunt doen? Bekijk dan eens onderstaande tips voor uitjes Brabant.

Lees meer

Watermuseum Arnhem en meer!Watermuseum Arnhem

Watermuseum Arnhem en meer!

In het Gelderse landschap ligt de gezellige stad Arnhem. Net buiten de stadsring vind je het Watermuseum in Arnhem, verborgen in het park Sonsbeek. Een spetterend dagje uit voor het hele gezin!

Lees meer

Met korting naar Museum Bevrijdende Vleugels | NapPas

Indoor activiteiten

Ook tijdens de koude wintermaanden kun je met de NapPas op veel plaatsen korting krijgen. Buiten? Brrr… Van musea tot pretparken, hieronder hebben wij de leukste indoor activiteiten voor je opgesomd.

Lees meer