Texel uitjes - Nappas voordelpas

Met korting leuke uitjes doen op Texel?

Texel maakt onderdeel uit van een deel van de waddeneilanden en is een plek waar je kunt genieten van de natuur, de rust maar natuurlijk ook de gave activiteiten. Door de prachtige natuur is het een ideaal gebied om gave uitjes te ondernemen. Uitjes met korting zijn des te leuker en daarom hebben we de leukste uitjes voor je uitgezocht! 

Lees meer

Ferrari rijden met korting

Autogek? Deze uitjes zijn onze leukste uitjes op vier wielen

Zou je willen ontdekken hoe het voelt om met vier wielen een te gekke ervaring te beleven? Rij je zelf auto, maar zou je eens wat harder dan 130 km (of bijna inmiddels 100 km) per uur willen rijden? Auto rijden wordt al snel vanzelfsprekend en we snappen dat je af en toe wat buiten je comfortzone wilt treden. De leukste uitjes kun je hieronder vinden. 

Lees meer

Goedkope uitjes bij NapPas

De vele pretparken van Nederland

Nederland is een grote hoeveelheid pretparken rijk. Dit zijn dan ook de perfecte plekken
voor goedkope uitjes. Dat is vooral het geval omdat de pretparken verschillende vormen en
thema’s hebben. Zo kan het voor iedereen een leuke plek zijn om zich te vermaken. Dat kan
bijvoorbeeld gaan om echte parken voor kinderen, die zich vooral op spelen richten.

Drievliet bij Rijswijk is daar een bekend voorbeeld van. Een ander voorbeeld is Plaswijckpark.
Dit soort parken staan er vooral om bekend dat zij zijn uitgegroeid van een speeltuin tot heel
veel meer. Dat maakt het zo leuk.

Lees meer

Napoleon_korting_Archeon

Herbeleef de tijden van Napoleon in Archeon

In het weekend van 1 en 2 februari organiseert het Archeon weer een kampement. Tijdens dit weekend beleef je zelf hoe het is om in de tijd van Napoleon te leven. Er worden speciale exercities uitgevoerd, soldaten krijgen in soldij uitbetaald, er vinden ook inspecties plaats van de troepen en men maakt zich gereed voor vertrek naar huis. Je kunt naar dit weekend met korting naar het Archeon.

Lees meer

Met korting naar Spartacus in het Archeon | NapPas

Speciale Spartacus tentoonstelling in het Archeon

Spartacus was een slaaf die een legende werd. Met andere slaven wist hij destijds te ontsnappen uit het Romeinse leger. Door een grote opstand te organiseren die maar liefst twee jaar duurde wist het het Romeinse leger meerdere malen te verslaan. Zijn naam is tot op de dag van vandaag nog steeds iconisch, het is dan ook niet voor niets dat er een speciale tentoonstelling in het Archeon is rondom Spartacus, genaamd ‘Ubi est.. Spartacus’ Je kunt nu met korting naar deze tentoonstelling in het Archeon met de NapPas.

Lees meer

De leukste attractieparken in Nederland

Ben jij op zoek naar een leuk en spannend dagje uit in Nederland? Een leuk attractiepark kiezen is erg lastig, omdat er zoveel verschillende soorten zijn. Hieronder vind je enkele leuke attractieparken verspreid over heel Nederland. 

Lees meer

Watermuseum

Watermuseum is het kindvriendelijkste museum

Zoek je nog een leuk uitje voor in de kerstvakantie? Ga dan vooral eens naar het watermuseum. Dit museum is volgens museum de kids ‘kidsproof’. Daarnaast heeft dit museum alweer de prijs ‘kindvriendelijkste museum’ van het jaar in ontvangst mogen nemen! In de kerstvakantie gaat het museum helemaal los met een gezellig feestje ‘Waterlab’. Dit feestje is specifiek voor kinderen van 6 – 12 jaar en hun ouders. Al experimenterend kan je kind helemaal los gaan en de wateractiviteiten ontdekken! Mocht je de kerstvakantie al helemaal volgepland hebben dan is het watermuseum ook altijd interessant wanneer het zomerseizoen weer in aantocht is.

Lees meer

Rondvaart Biesbosch in de wintermaanden

Wie denkt dat een rondvaart alleen mogelijk is in de zomer heeft het mis! Misschien is de Biesbosch zelfs wel op zijn mooist in de wintermaanden. Al zal menig zomerliefhebber dit ontkennen maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ook in de winter is er veel moois te beleven op het water. Zeker op het moment dat het sneeuwt is het winterse landschap adembenemend. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat het te druk is in dit natuurgebied. De auto parkeren zal in de winter geen probleem zijn in de Biesbosch. Vooral natuurliefhebbers die houden van rust en stilte komen tijdens deze rondvaart Biesbosch zeker aan hun trekken. Kleed je wel lekker warm aan want het kan best fris zijn op het water!

Lees meer

Herfst-uitjes

Het is weer voorbij…

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Maandag aanstaande is het officieel Herfst en moeten we dus weer een maand of negen wachten op een nieuwe zomer. Maar gelukkig valt er ook in het najaar genoeg leuks te doen!

Lees meer

Top 4 rondvaarten in Nederland

Wil je ons fraaie land eens van een heel andere kant zien? Wij verzamelden voor de liefhebbers van vertier op het water onze vier top-rondvaarten. Maak – met korting – een boottocht door de fraaiste steden en/of gebieden van Nederland!

Lees meer