Winterse uitjes voor het hele gezinWinterse uitjes voor het hele gezin

Winterse uitjes voor het hele gezin

De winter komt er weer aan, dit is geen reden om hele dagen binnen te zitten bij de open haard. Ook lekker natuurlijk, maar er zijn ook genoeg leuke uitjes die je met het hele gezin kan doen tijdens de winterse dagen. Verspreid door heel Nederland zijn er tijdens de wintermaanden leuke activiteiten die je kan doen!

Lees meer

Dagje uit kerstvakantieDagje uit kerstvakantie

Dagje uit kerstvakantie

Wat is er leuker in de kerstvakantie dan samen met het gezin leuke dingen te ondernemen? De kerstvakantie barst natuurlijk van gezelligheid, cadeautjes, eten en koude temperaturen. Daar horen ook leuke uitjes bij! Wil jij graag wat leuks doen in de kerstvakantie? Maar wil je tips voor een dagje weg? Wij hebben die voor jou!

Lees meer

Erop uit met de NapPas in het najaarHerfstvakantie NapPas

Erop uit met de NapPas in het najaar

De r zit weer in de maand, dus trek er lekker op uit deze herfst! Voor sommigen het favoriete seizoen, voor sommigen juist niet. Maar met de NapPas is er voor iedereen iets te doen.

Of je nu een leuke activiteit zoekt voor kinderen of een echte thrillseeker bent. Onze website staat weer bomvol geweldige najaar uitjes die je niet mag missen. Hier alvast een inkijkje in het aanbod.

De kids zijn lekker vrij en het houdt maar niet op pijpenstelen regenen? Met de NapPas neem je ze voordelig mee naar de allerleukste indoorspeeltuinen door het hele land. Zo kunnen ze zich de hele dag uitleven op glijbanen, klimrekken of trampolines. Of eindeloos bouwen met lego of even rusten aan de tekentafel. Ook aan de ouders wordt gedacht met fijne Horeca erbij.

Heb jij een kleine Messi in huis? Het nationaal voetbal museum geeft nu 15% korting aan NapPashouders. Een fantastische ervaring voor jonge voetbalhelden en nog leuker met het hele team.

In een echt stadion maak je een reis langs onvergetelijke voetbal momenten uit de geschiedenis én mag je je eigen skills laten zien. Toch meer een Max Verstappen in de dop? Verschillende kartbanen door het hele land doen ook mee, dus helm op en ga voor de snelste rondetijd.

Ook een educatieve en culturele ontdekkingsreis door één van de verrassende musea is een ideaal dagje uit voor een herfstdag. Wat dacht je van gezellige bakactiviteiten voor kinderen in het Nederlands Bakkerijmuseum. Hanze- en Vestingstad Hattem is het perfecte decor om te ervaren hoe vroeger de heerlijkste broden uit een met takkenbossen gestookte oven getoverd werden of om toe te treden tot het bakkersgilde en zelf alles te leren over bakken. Met de NapPas nu met maar liefst 50 % korting. Misschien dompel jij je liever onder in het oude Rome tijdens een spannende gegidste tour door de Romeinse catacomben in Valkenburg. Een lesje geschiedenis dat je nooit meer vergeet.

Word een echte Houdini of Sherlock Holmes en probeer één van de vele Escaperooms op onze website mét een mooie korting. Ga helemaal op in een spannende setting alsof je in een film terecht bent gekomen. Ga samen met je vrienden de uitdaging aan om binnen de tijd één van de spannende mysteries op te lossen.

Ben jij een echte thrillseeker? Misschien staat Skydiven al een hele tijd op je bucketlist. Profiteer dan nu van een gereduceerd tarief met je pas bij Skydive Zeeland en Paracentrum Texel. Of laat de snelheidsduivel in je los door te racen in een Ferrari of deel te nemen aan een slipcursus. Stiekem altijd piloot willen worden? Grijp je kans en ga vliegen in een Cessna met dubbelbesturing van Tessel Air.

Ook hebben we mooie aanbiedingen voor paintballen en lasergamen op verschillende plaatsen door het hele land. Lekker actief en altijd een hit voor een uitje met grotere groepen.

Waar komen we jou tegen dit najaar? Bestel je NapPas nu en beleef het binnenkort zelf.

Wat is een leuk uitje om te doen in de winter?Wat is een leuk uitje om te doen in de winter

Wat is een leuk uitje om te doen in de winter?

Er zijn in Nederland veel uitjes die je kan doen met vrienden, familie of met je gezin. Van wandelen tot fietsen als echte Nederlanders. Maar ook het leren over de geschiedenis of het genieten van heerlijke lekkernijen. Nederland is schitterend en heeft meer te bieden dan dat je wellicht denkt!

Lees meer

Uitje met kinderenuitje met kinderen

Uitje met kinderen

Hoe leuk is het om gezellig samen met kinderen iets leuks te doen! Een leuk uitje met kinderen is soms best lastig om te bedenken. De ene keer wil je niet teveel geld uitgeven, heb je niet zoveel tijd of wil je gewoon even een gezellige tijd samen doorbrengen. Wij weten wel hoe je met kinderen een leuk dagje weg kan gaan zodat het hele gezin een hele dag zoet is!

De toffe tips voor diverse soort uitjes met kinderen vind je hier!

Lees meer

Coronaproof uitjecoronaproof uitje

Coronaproof uitje

In deze tijd is het logisch dat je op zoek bent naar een coronaproof uitje. Je wil jezelf en jouw gezin natuurlijk zo veel mogelijk beschermen tegen dit virus. Gelukkig zijn er verschillende uitjes die je samen kan doen op een veilige manier!

Het is afhankelijk per activiteit welke maatregelen er worden genomen en of het dragen van een mondkapje verplicht is. Je kunt dit natuurlijk wel altijd zelf doen als je dit wenst. Wanneer je samen met je gezin een leuk uitje gaat doen is dit vaak niet nodig.

Houdt bij uitjes met anderen altijd de maatregelen in acht die verplicht zijn. Doe dit niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Het is logisch dat we het thuiszitten zat zijn en er graag op uit willen!

Lees meer

Het is weer voorbij...Herfst-uitjes

Het is weer voorbij…

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Maandag aanstaande is het officieel Herfst en moeten we dus weer een maand of negen wachten op een nieuwe zomer. Maar gelukkig valt er ook in het najaar genoeg leuks te doen!

Lees meer

Uitstapjes in de natuur in de zomerVoordeel uitjes

Uitstapjes in de natuur in de zomer

Ben jij dol op uitstapjes in de natuur en heb jij in de zomer wel eens dat je er graag uit zou willen, maar niet weet wat je zoal kunt gaan doen? Dat is misschien niet eens zo heel vreemd, want tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van uitstapjes maken in de natuur, hoewel er best wel een aantal verschillen zitten tussen de uitstapjes die je zou kunnen maken in de natuur. Ga jij met je kinderen of kleinkinderen de natuur in, dan zal het uitstapje in de natuur misschien net iets anders zijn dan wanneer jij samen met je partner of een stel vrienden gaat. Wat gaat het leukste uitstapje in de natuur voor jou deze zomer worden?

Lees meer

Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!leuke goedkope uitjes

Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!

Leuke goedkope uitjes gezocht? Helemaal gratis of voor weinig geld leuke dingen doen is zeker mogelijk! Wij weten jou te vertellen wat leuk is voor het hele gezin om te doen! Het is natuurlijk wel afhankelijk van het weer wat leuk is om te doen met (kleine) kinderen. Want op een regenachtige dag in een nationaal park rondlopen is natuurlijk niet je van het. Maar een verfrissende duik nemen in een zwembad is dan natuurlijk wel erg geschikt!

Lees meer

Goedkope uitjes met kind op een zonnige- en regenachtige dag!goedkope uitjes met kind doen

Goedkope uitjes met kind op een zonnige- en regenachtige dag!

Goedkope uitjes met kind gezocht? Niet alles hoeft natuurlijk duur te zijn.. Er zijn genoeg leuke low budget uitjes die je met het hele gezin kan doen! De leukste uitjes zijn vaak ook gratis uitjes, je kunt jezelf namelijk ook een hele middag vermaken zonder dat jij hiervoor hoeft te bepalen. In Nederland is zoveel te doen zonder dat dit perse geld hoeft te kosten. Kinderen vinden vaak de kleinste dingetjes al leuk!

Lees meer