Tips voor stoere mannenuitjes

Een paar biertjes en een goede voetbalwedstrijd op tv is eigenlijk al genoeg voor mannen om het gezellig te hebben samen. Toch is het voor de verandering ook leuk om eropuit te gaan en iets avontuurlijks te gaan doen. Even lekker met de mannen onder elkaar, zonder de vrouwen.

Er gaat niets boven quality time met je vrienden, of het nu een avond in de kroeg is of een weekendje weg. Soms mag het wel wat avontuurlijker. Even die oerman in je loslaten is af en toe echt nodig. Lachen, gieren, brullen terwijl de adrenaline door je lijf giert. NapPas geeft je daarom ter inspiratie een paar tips voor stoere mannenuitjes:

Paintball

We hebben allemaal wel een vriend die verslaafd is aan Fortnite. De hoogste tijd om hem eens een lesje te leren op het slagveld van The Battle Dome. In een verlaten fabriekspand zijn hallen ingericht met diverse thema’s en uitdagingen, waar je elkaar te lijf kunt gaan met paintball. In een 1.500 m2 oorlogsgebied ben je overgeleverd aan je overlevingsdrang. Door het gebruik van Reballs, een soort paintballs zonder verf, heb je geen last van hinderlijke verfklodders en hoef je niet te lappen voor extra kogels. Met de onbeperkte munitie kun jij ervoor zorgen dat jouw slachtoffer niet meer opstaat!

Slipcursus

Wat is er lekkerder dan flink scheuren en slippen met een auto? Je krijgt niet iedere dag de kans om eens lekker te driften. Misschien weet jij wel hoe je de auto onder controle moet houden bij een schuiver op de snelweg, maar kunnen je maten nog aan hun auto-rij-skills werken. Een slipcursus is daarvoor ideaal. Je traint het maken van een correcte noodstop, je leert goed remmen en uitwijken, je leert een achterwielslip en je krijgt een demonstratie noodstop van de instructeur.

Parachutespringen

Zijn jullie echte waaghalzen, dan is parachutespringen voor jullie het ultieme uitstapje. Lef en motivatie zijn alles wat je hierbij nodig hebt. Na een inleidende instructie stap je in het vliegtuig, wordt je aan de instructeur gekoppeld en spring je met een snelheid van 200 kilometer per uur naar beneden. Na een halve minuut opent de parachute en krijg je de kans om te genieten van een adembenemend uitzicht en een onvergetelijke ervaring.

stelletje op handdoek in park

Quality time maken voor jou en je lief

Heb je net een relatie, dan wil je zo veel mogelijk bij elkaar zijn en samen leuke dingen doen om elkaar beter te leren kennen. Aan quality time geen gebrek. Naarmate de relatie langer duurt neemt het gewone leven weer de overhand met werk of school, sport, familie en sociale verplichtingen. Dat is natuurlijk wel zo gezond, maar daarin schuilt ook een gevaar. Lees meer

De leukste dingen om te doen in Den Haag

Den Haag, het politieke hart van Nederland, is absoluut een bezoekje waard. Deze mooie stad achter de duinen heeft veel interessante musea, een gezellige binnenstad met leuke winkels en het strand is er vlakbij. De mogelijkheden voor een leuk dagje uit zijn eindeloos. Met deze tips ben je in ieder geval verzekerd van een verrassende en unieke dag in Den Haag:

Lees meer

voorjaarsvakantie

Leuke uitjes voor in de voorjaarsvakantie

Het is alweer bijna voorjaarsvakantie. Veel mensen gaan richting de sneeuw om lekker te skiën, of naar de zon om het druilerige weer te ontvluchten. Zit een vakantie in het buitenland er even niet in? Niet getreurd! Nederland heeft namelijk boordevol leuke activiteiten en bezienswaardigheden waar je met het hele gezin van kan genieten. We hebben drie leuke uitstapjes voor je geselecteerd:

Lees meer

valentijnsdag uitstapje

Drie originele Valentijn-uitjes

Love is in the air! Valentijn staat weer voor de deur. Een mooie gelegenheid om je meest romantische beentje voor te zetten. Heb je een valentijn, dan kun je natuurlijk een bos rozen geven of samen uit eten gaan. Hartstikke leuk, maar ook een beetje afgezaagd. Wil je het romantische vuurtje flink opstoken, ga dan voor een avontuurlijke date. Lees meer

winter

Een winters dagje uit

Buiten is het somber en druilerig, de blaadjes vallen in rap tempo van de bomen en overdag lijkt het niet meer licht te worden. Tijd om het binnen knus en gezellig te maken. Kortom; het is winter. Helaas zijn de winters in Nederland niet meer wat ze zijn geweest. Vriezen doet het nauwelijks nog en door de klimaatverandering lijkt de kans op een Elfstedentocht kleiner dan ooit. Lees meer

Een gevarieerd dagje Amsterdam

Amsterdam trekt jaarlijks miljoenen toeristen van over de hele wereld, en dat is niet voor niets. Onze hoofdstad is uniek met haar beeldschone grachtengordel uit de Gouden Eeuw. De stad zit vol met geschiedenis, bezienswaardigheden en heeft een rijke culturele scene.

Lees meer

Drie leuke uitstapjes voor 60-plussers

Voor ouderen is het niet altijd even makkelijk leuke uitstapjes te vinden. De hele dag ronddrentelen of halsbrekende toeren uithalen is lang niet altijd haalbaar meer. Paragliden en abseilen zijn, uitzonderingen daargelaten, toch activiteiten voor jongeren.

Lees meer

Amsterdam architectuur

Cultuur snuiven in eigen land

Het zijn van die kleine dingen die zorgen voor de mooiste vakantieherinneringen in het buitenland; een gesprekje met een local, een kennismaking met de overheerlijke lokale cuisine en de ontdekking van dat ene kleine bijzondere kerkje. Op vakantie, en met name in het buitenland, struikel je over de cultuur. Maar geloof het of niet; ook in Nederland kun je heerlijk cultuur snuiven.

Lees meer

Herfst

Erop uit in de herfst

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. De natuur maakt zich op voor de winter, waarbij een bont kleurenpalet ontstaat. De bomen zijn gehuld in warme gele, oranje en rode tinten en dit maakt dit jaargetijde, ondanks het soms wisselvallige weer, een perfecte tijd er eens lekker op uit te gaan.

Lees meer