De aantrekkelijkste kortingen met de NapPas

Home » Blog » De aantrekkelijkste kortingen met de NapPas
De aantrekkelijkste kortingen met de NapPasKorting NapPas

Kortingen op uitjes. Wie houdt er niet van. Goed dat u op onze site bent. Maar heeft u de NapPas al in huis? Hieronder noemen we de aantrekkelijkste kortingen met de NapPas van dit moment. Zorg dat u deze niet mist als u met het gezin eropuit gaat!

Vijftig procent korting Kristal Xperience

Beleef een rondleiding door de authentieke Kristalfabriek Leerdam van Royal Leerdam Crystal. Dit kan met de NapPas met een korting van maar liefst 50 procent! De Fabriek is een bijzondere plek waar al sinds de 19de eeuw ambachtelijk glas wordt geblazen.

120 euro korting op Lamborghini rijden

Ben je dol op snelheid en heb je ooit weleens gedroomd over het wegrijden in een echte Lamborghini? Je krijgt 120 euro korting als je deze rit met de NapPas bestelt. Waarschijnlijk hoef je niet lang meer na te denken?

Deze sportwagen haalt een topsnelheid van 300 kilometer per uur en accelereert in vier seconden van nul naar 100 kilometer per uur. Stap in en veel plezier!

De helft korting in Marvy’s speelwereld

Voor de helft van de prijs naar een van de coolste indoorspeeltuinen? Het kan met de NapPas. Een van de aantrekkelijkste kortingen met de NapPas bieden wij voor Marvy’s speeltuin in Heesch (in de omgeving van Oss). Marvy’s is een adembenemende indoor speeltuin van maar liefst 1000 vierkante meter waar zowel de allerkleinsten als de wat oudere stoere kinderen hun energie kwijt kunnen.

Flinke korting Nederlands Museum Zaanse Tijd

Zoals het klokje thuis tikt… tikte het vroeger héél anders! Dit weet jij als geen ander na een bezoek aan het Nederlands Museum Zaanse Tijd. Dit museum staat vol met bijzondere klokken en horloges door de tijd heen. Vanaf het jaar 1500 zijn imposante voorbeelden te zien. Dit museumpand bevindt zich in Zaanse Schans en laat NapPas-bezitters met liefst 50 procent korting naar binnen! Over aantrekkelijkste kortingen gesproken…

Aantrekkelijkste kortingen

De aantrekkelijkste kortingen met de NapPas zijn voor u mogelijk wanneer u in het bezit bent van onze pas of de pas bestelt via deze website.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.