Het is tijd voor beweging

Home » Blog » Het is tijd voor beweging
Het is tijd voor bewegingTijd voor beweging Nappas

Wat een lekker gevoel nietwaar? Het weekend is aangebroken en u kunt eindelijk weer voor een paar dagen uw kantoorstoel uit. Tijd voor bewegen en ontspanning! Met het fraaie weer in het vooruitzicht is er niets mooier dan het ruiken van de natuur en het inademen van de frisse buitenlucht. Met de NapPas geniet u van diverse actieve uitjes met korting waarbij bewegen en ontspanning centraal staan. Komt dat niet goed uit?

Klimavontuur

Ben je op zoek naar iets heftigs? Plaats jezelf dan letterlijk en figuurlijk op grote hoogte door het avontuur aan te gaan in een klimpark.  

Voor wie de spieren echt los wil schudden, is een bezoek aan het zwembad meer dan de moeite waard. Hoe ontspannen is het om met het gehele gezin te genieten van het kraakheldere water? Kinderen kunnen zich uitleven in de (water) glijbaan. Met de NapPas korting kunt u onder meer terecht in het zwembad van sport- en recreatiecentrum De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul. U vindt er naast zwembaden, een hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. Er is dus niet alleen vertier voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Voor een verkwikkende in- en ontspanning kunt u dus terecht bij de Polfermolen.

Actieve uitjes met korting

Bent u enthousiast geworden met deze greep uit ons aanbod? Bestel dan snel onze NapPas en geniet van diverse actieve uitjes met korting. Bestellen is heel makkelijk en kan op https://www.nappas.nl/bestellen/afrekenen/

U betaalt eenmalig 19.95 euro, maar u houdt flink wat geld over in uw portemonnee!

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.