Het is tijd voor beweging

Gepubliceerd op 10 mei 2016

Wat een lekker gevoel nietwaar? Het weekend is aangebroken en u kunt eindelijk weer voor een paar dagen uw kantoorstoel uit. Tijd voor bewegen en ontspanning! Met het fraaie weer in het vooruitzicht is er niets mooier dan het ruiken van de natuur en het inademen van de frisse buitenlucht. Met de NapPas geniet u van diverse actieve uitjes met korting waarbij bewegen en ontspanning centraal staan. Komt dat niet goed uit?

Idyllische stadswandelingen

Waan je in vroegere tijden, langs historische gebouwen en idyllische grachten met verschillende stadswandelingen. Met de NapPas op zak geniet u van korting terwijl u in de oude kern van een mooie Nederlandse stad staat!

Zo kunt u onder meer wandelen door de nauwe stegen en boeiende straten van Arnhem. Of u kiest het wat noordelijker en laat uzelf door een verteller meenemen door het Noord-Hollandse Hoorn, de stad aan de voormalige Zuiderzee.

Klimavontuur

Ben je toch op zoek naar iets heftigers? Plaats jezelf dan letterlijk en figuurlijk op grote hoogte door het avontuur aan te gaan in Zips & Ropes Klimpark. De adrenaline giert werkelijk door je lijf wanneer je de ene attractie verlaat om weer naar de volgende te gaan.

Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Met de NapPas krijgt u liefst 11,95 euro korting op dit spannende uitje (reguliere prijs 19.95 euro; met de NapPas betaalt u slechts 8 euro!).

Aan het zwembad

Voor wie de spieren echt los wil schudden, is een bezoek aan het zwembad meer dan de moeite waard. Hoe ontspannen is het om met het gehele gezin te genieten van het kraakheldere water? Kinderen kunnen zich uitleven in de (water)glijbaan. Met de NapPas korting kunt u onder meer terecht in het zwembad van sport- en recreatiecentrum De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul. U vindt er naast zwembaden, een hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. Er is dus niet alleen vertier voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Voor een verkwikkende in- en ontspanning kunt u dus terecht bij de Polfermolen.

Actieve uitjes met korting

Bent u enthousiast geworden met deze greep uit ons aanbod? Bestel dan snel onze NapPas en geniet van diverse actieve uitjes met korting. Bestellen is heel makkelijk en kan op https://www.nappas.nl/bestellen/afrekenen/.

U betaalt eenmalig 19.95 euro, maar u houdt flink wat geld in uw portemonnee over!

actieve uitjes met korting

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!