Actieve uitjes

Home » Blog » Actieve uitjes
Actieve uitjesActieve uitjes

De zomer is volop aan de gang en dat betekent: er lekker op uit trekken! Ben je al op vakantie geweest, ga je nog of sla je deze zomervakantie over? Geen punt, want in Nederland zijn er genoeg actieve uitjes te vinden voor een dagje weg. Lees gauw mee wat de uitjes zijn.

Bij NapPas vind je verschillende soorten uitjes, van dierentuinen en diverse dagjes weg tot musea. Ben je op zoek naar een specifiek soort uitje? Filter dan je zoekopdracht in het overzicht. NapPas heeft zowel korting op rustige uitjes als actieve uitjes. Wist je dat er wel 29 verschillende actieve uitjes te vinden zijn? Hieronder blinken we er vier voor je uit.

Fursten Forest Paintball

Ten noorden van het plaatsje Fürstenau ligt Fursten Forest. Dit is het grootste outdoor recreatieterrein van Europa en ligt net over de grens in Duitsland. Wat kun je hier zoal doen? Naast allerlei automotive activiteiten biedt Fursten Forest ook een breed scala aan outdoor activiteiten. Terreinrijden, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw, karten op de outdoor kartbaan en natuurlijk paintball op de oude tankschietbanen. Krijg met NapPas €2,50 korting p.p. met maximaal 4 personen.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Fan van klimmen en klauteren? Dan ben je bij Klimbos Pasloo aan het juiste adres voor een actief uitje. De vier parcoursen zijn hier zo aangelegd dat beginnende- en gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring genieten. Op vertoon van NapPas krijg je 10% korting.

Lasergame Amsterdam

Pak je laser gun maar tevoorschijn want bij deze outdoor Laser Game in Amsterdam kun je helemaal los gaan. Combineer je bezoek met een ontbijt, lunch of diner. Bovendien kun je laser gamen in een bos, bedrijfsgebouw of bijvoorbeeld in uw school. Met 2 tot 24 deelnemers kun je laser gamen. Ontvang met NapPas 10% korting.

Yellow Bike

Hou je wel van activiteit maar iets rustiger aan dan bovenstaande actieve uitjes? Dan is een fietstocht door Amsterdam geschikt. Onder leiding van een leuke gids fiets je langs de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Fiets langs de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt. Krijg met NapPas €5,00 korting per persoon met maximaal 4 personen.

Wat zijn jouw favoriete actieve uitjes?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.