Al eens in een Tuk Tuk gezeten?

Home » Blog » Al eens in een Tuk Tuk gezeten?
Al eens in een Tuk Tuk gezeten?Al eens in een Tuk Tuk gezeten? NapPas

Wanneer je ver over de grenzen bent – in Aziatische landen of in Italië zie je ze veel – dan heb je misschien tijdens jouw reis wel eens in zo’n schattige Tuk Tuk gezeten. Of in Amsterdam, daar rijden ze tegenwoordig ook rond. Heb je nog niet eerder in een Tuk Tuk gezeten? Niet getreurd. In ons eigen land hebben we diverse locaties waar je in een Tuk Tuk kunt zitten, zoals in het Limburgse land.

Hoeve Sam Sam organiseert namelijk tochten door een aantal zeer mooie gebieden: het Weerterland, de Kempen Broek en het Peelgebied. Leuk voor een bedrijfsuitje, groepsuitje, familieuitje, samen met vrienden of met het gezin.

Het bijzondere is: je neemt zelf plaats achter het stuur van deze Italiaanse Piaggio’s. Jouw vriendin of familieleden kunnen achterin plaatsnemen terwijl jij de chauffeur bent.

Korting met NapPas

Rijden in een Tuk Tuk kan met korting wanneer je in het bezit bent van de NapPas. Voor maximaal 4 personen ontvangt u 10 procent korting per persoon. Kijk hier voor meer info over tochten door het Limburgse land.

Leuke weetjes over de Tuk Tuk

De Tuk Tuk (ook wel toektoek) is vooral een verschijnsel in veel Aziatische landen en vooral in Thailand. De vervoersmiddelen staan in sommige andere landen bekend als vervuilend, maar in Nederland zijn de voertuigen minder vervuilend en steeds vaker elektrisch.

Voor kinderen – maar uiteraard ook voor volwassenen – is het een uiterst leuke manier om je te verplaatsen. Omdat een Tuk Tuk niet geheel omgeven is met ramen en deuren, heb je contact met de buitenlucht. Daarnaast zit het lekker knus. In Nederland wordt het voertuig onder meer gebruikt voor leuke uitjes, als taxi, maar je ziet soms ook dat ze als soort kiosk worden gebruikt om broodjes of koffie te verkopen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.