Attractiepark: Miniworld Rotterdam

Home » Blog » Attractiepark: Miniworld Rotterdam
Attractiepark: Miniworld Rotterdam Nappas

Denk je eens in: het wordt een lekker rustig weekje, er staat weinig op de planning en dus is er ruimte voor leuke dingen! Hoe lekker zou het dan zijn om een lunchpakketje in te pakken en met de auto richting het attractiepark te vertrekken? Met NapPas krijg je korting op diverse attractieparken in Nederland. Wij lichten uit: een uitje in attractiepark Miniworld Rotterdam, maak er meteen een dagje van!

Attractiepark Miniworld

Aan de rand van het centrum van Rotterdam ligt de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux: Miniworld Rotterdam. De miniatuurwereld is 535 m2 groot en toont herkenbare Nederlandse landschappen waar mini-bewoners van alles meemaken. In miniword is werkelijk een compleet nieuwe wereld te ontdekken en te beleven. Een dag duurt er welgeteld 24 minuten waarin je ook Nederland in al haar wonderlijke nachtglorie kunt aanschouwen. Duizenden kleine lampjes fonkelen in het donker waarna er weer een nieuwe dag aanbreekt. Aanschouw hoe 27000 minibewoners ontwaken en de miniwereld weer tot leven brengen. NS-treinen rijden van bestemming naar bestemming, vrachtverkeer bevoorraden alle hoeken van het kleine landje en zelfs de miniatuurhaven lijkt te leven. Het grootste voordeel? Het is altijd prachtig weer in Miniworld Rotterdam!

Iconen van Miniworld

Nederland en zeker Rotterdam telt diverse iconen die iedereen weleens gezien móét hebben. Denk hierbij aan de Rotterdamse haven maar ook aan Diergaarde Blijdorp, De Kuip en de Van Ghentkazerne. Stuk voor stuk iconen die in je Miniworld in miniatuur versie kan bekijken! Nog een leuke tip: Miniworld is uitgebreid met Engeland én Schotland miniatuur! Je kunt dus onder andere genieten van authentieke mini stoomtreinen die dwars door de krijtrotsen van Dover rijden. Ga op ontdekkingstocht bij onze westerburen en alles waar Groot Brittannië om bekend staat. Van de Keltische legendes en steencirkels, via de woelige middeleeuwen, de industriële revolutie tot het heden.

Plezier voor het hele gezin

Miniworld Rotterdam is een attractiepark waar je meer kan dan alleen kijken. Jonge bezoekers kunnen aan de slag met een leuke speurtocht waarbij ze op zoek gaan naar tientallen grappige en leuke scènes in de miniatuurwereld. Voor deze speurtocht heb je wel een goed paar ogen nodig, want er zitten een aantal scènes goed verstopt. Ouders kunnen af en toe een welverdiende pauze nemen in het sfeervolle restaurant in het attractiepark. Hier kun je namelijk heerlijk eten voor een prima prijs.

Een dagje Rotterdam

Wil je er echt een compleet dagje uit van maken? Met jouw NapPas krijg je ook korting op het ss Rotterdam. Dit cruiseschip ligt na jaren varen, permanent aangemeerd in Rotterdam. Het is bij uitstek een prachtige plek om te genieten van uitzicht op de Maas en de skyline van deze dynamische wereldstad. Op het schip kun je terecht voor eten, drinken, feesten, overnachten en veel meer. Het ss Rotterdam biedt plezier voor groot en klein en met NapPas krijg je daarvoor 20% korting. Bekijk hier meer informatie.

Dagje attractiepark

Ben jij helemaal enthousiast geraakt van dit dagje uit? Vergeet dan zeker niet jouw NapPas niet mee te nemen. Daarmee krijg je in Miniworld Rotterdam namelijk 15% korting per persoon! Deze korting geldt voor jou zelf en drie anderen. Met wie ga jij? Nog geen NapPas? Bestel hem hier

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.