Autogek? Onze leukste uitjes op vier wielen

Home » Blog » Autogek? Onze leukste uitjes op vier wielen
Autogek? Onze leukste uitjes op vier wielenFerrari rijden met korting

Zou je willen ontdekken hoe het voelt om met vier wielen een te gekke ervaring te beleven? Rij je zelf auto, maar zou je eens wat harder dan 130 km (of bijna inmiddels 100 km) per uur willen rijden? Auto rijden wordt al snel vanzelfsprekend en we snappen dat je af en toe wat buiten je comfortzone wilt treden. De leukste uitjes kun je hieronder vinden. 

Ferrari experience

Altijd al eens in een toffe Ferrari willen rijden? Wil je ook weten hoe het voelt om met 400 pk onder de motorkap over de wegen te vliegen? De Ferrari 360 Modena dankt zijn naam aan de 3,6 Liter V8 motor en je kunt nu Ferrari rijden met korting! Met de NapPas kun je nu maar liefst € 120,00 korting ontvangen en daar worden we als Nederlanders erg blij van. Tijdens een rit van of 15, 30 of 45 minuten zul je achter alle capaciteiten van de ferrari komen. Het weer moet goed zijn, want bij slecht weer moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt. Daarentegen kun je dit goed van te voren plannen waardoor je rekening kunt houden met de temperaturen van het seizoen. Na afloop kun je heerlijk nagenieten van een drankje én van deze toffe ervaring. 

Anti slipcursus

Heb je het gevoel dat je meer controle wilt over het rijden in je auto? Of heb je zin in een gave ervaring achter het stuur? Neem dan eens een kijkje bij een anti slipcursus. Deze cursus leert je hoe je het beste kunt slippen, remmen en uitwijken. Naast een gave ervaring, kun je deze nuttige informatie ook meenemen in je eigen auto skills. En nee, je rijdt niet zomaar in een auto maar je gaat het parcours op in een gave gloednieuwe auto. Met behulp van theorielessen en verschillende oefeningen kun je nog zelfverzekerder de weg op. Ook leuk om een anti slipcursus cadeau te geven aan familie of vrienden in de omgeving! 

Quad rijden

Op zoek naar een dagje vol spanning en avontuur? Ga dan heerlijk off road scheuren met een snelle en wendbare quad. Via verschillende parcours kun je samen tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest tegen elkaar strijden en tegelijkertijd spectaculaire hindernissen betreden. Vooraf krijg je eerst de nodige uitleg, zodat je vol vertrouwen op de quad kunt stappen en een te gekke middag kunt beleven. Let wel op: vaak geldt er een minimumleeftijd van 15 jaar.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.