Dit is het leukste avondje uit!

Home » Blog » Dit is het leukste avondje uit!
Dit is het leukste avondje uit!Avondje uit Nederland

Op zoek naar een avondje uit met je partner, vrienden of familie? Wij zetten hieronder de leukste avond uitstapjes voor je onder elkaar. Zo kun jij na een dag (thuis)werken even heerlijk ontspannen én met korting!

Actief avondje uit

Ontspannen komt niet voor in het woordenboek van Escape Room, maar leuk voor een avondje op stap is het zeker! Laat je opsluiten voor een tijdspanne in een kamer of ruimte en zorg dat je zo snel mogelijk weet te ontsnappen aan de hand van raadsels, aanwijzingen en puzzels. Elke Escape Room heeft een eigen thema en regels. Hierbij is samenwerken de sleutel tot succes. Team work makes the dream work!

Wist je dat je met NapPas korting op maar liefst 46 Escape Rooms krijgt? Hieronder een greep uit het totale aanbod kriskras door Nederland:

De Escape Hunt Experience Maastricht

Met je team van 2 tot 5 personen ga je één van de 6 mysterieuze escape rooms binnen. Je hebt keuze uit 3 thema’s: The Missing Maiden, Deadly Family Affair en Shipwrecked on Cannibal Island. Per thema zijn er 2 kamers beschikbaar, waardoor je tegen een ander team hetzelfde spel kunt spelen. Nog een voordeel is het vereiste van minimaal twee personen in tegenstelling tot de meeste Escape Rooms. Met NapPas krijg je €2,50 korting.

Escape Room Alkmaar

Ben jij benieuwd hoe het is om uit een gevangenis te ontsnappen? Dan ben je bij deze Escape Room in Alkmaar aan het juiste adres. Het spel bestaat hier uit verschillende kamers waaruit je moet ontsnappen. Jij en je team hebben één uur de tijd om de verborgen aanwijzingen op te speuren. Profiteer van 10% korting.

The Hour Escapes Enschede

Bij The Hour Escapes spelen ze tijdens het spel in op alle zintuigen voor een intense beleving. De entourage passend bij het thema zorgt dat je helemaal in het scenario opgaat en je maar één ding wilt: alle opdrachten voltooien binnen de tijd. Ook hier krijg je op vertoon van je NapPas 10% korting.

Toe aan een íets rustiger avondje uit? Dan willen wij je onderstaande opties niet onthouden:

Storytrail Stadswandeling

Wil je echt een avondje er helemaal uit? Ga dan op pad met een gids. Met een ruim aanbod van 40 locaties door Nederland, is er overal wel een storytrail te vinden. Deze stadswandeling sleurt je mee in eeuwenoude, spannende en wonderlijke verhalen. Ongunst, angst, hoop en liefde vertellen over het stadscentrum van Nederland, musea, middeleeuwse pleinen en pralende poorten zijn het decor. Ontvang €5 korting met je NapPas.

ss Rotterdam

Het voormalig vlaggen- en cruiseschip van de Holland-Amerika Lijn, ligt nu in de haven van Rotterdam. Ontdek de vele verhalen van “La Grande Dame” die vele wereldzeeën heeft bevaren aan boord. Met NapPas krijg je 20% korting op een van de rondleidingen op het ss Rotterdam. Maak je avondje uit helemaal compleet met een aansluitend diner.

Welk avondje uit kies jij?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.