Belgische uitjes met korting

Home » Blog » Belgische uitjes met korting
Belgische uitjes met korting nappas

Bent u een paar dagen met het gezin op stap in België? Dat komt dan goed uit, want met de NapPas kunt u genieten van Belgische uitjes met korting. Zo bespaart u flink wat geld terwijl u op vakantie bent bij onze zuiderburen. Weten wat allemaal mogelijk is tegen gereduceerde tarieven? Lees dan onze Belgische uitjes hieronder.

Paintball

Zin in actie terwijl u in België bent? Dat kan. Op diverse locaties in België kunt u terecht voor een stevig potje paintball. Leuk als teambuilding of met de gehele familie. Ga jij winnen en lukt het jou om je vader raak te schieten? Let wel op, want na het startsein vliegen de verfkogels direct om uw oren. NapPas-korting is geldig bij de Paintball Boerderij, het Paintball Strand, de Paintball Manage en de Paintball Loods. Er bestaat ook nog kans op het winnen van een Golden ticket dat wekelijks wordt verloot. Wanneer u wint, dan mag u een tweede keer komen en krijgt u 1000 gratis paintsballs cadeau om mee te spelen. Voor als u nog een keer in België bent!

Airsoft

Bent u op zoek naar andere actie? Dan kunt u op de locatie van de Paintball Loods het spel Airsoft spelen. Als u denkt dat paintball uitdagend is, dan kunt u met het spel airsoft helemaal uw lol op. Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om vervolgens uitdagende missies te volbrengen. U speelt met plastic balletjes en zorgt – met uw legeruitrustig aan – voor een onvergetelijke ervaring. Het spel duurt 2.5 uur en ieder persoon krijgt 75 plastic balletjes om mee te schieten. Maak uw vakantie onvergetelijk met deze spannende ervaring!

Belgische uitjes met korting reserveren

Kijk voor het reserveren van Belgische uitjes met korting eens goed op onze website. Heeft u de NapPas nog niet in huis, zorg dan dat u eerst de pas bestelt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.