Belgische uitjes met korting

Gepubliceerd op 10 april 2017

Bent u een paar dagen met het gezin op stap in België? Dat komt dan goed uit, want met de NapPas kunt u genieten van Belgische uitjes met korting. Zo bespaart u flink wat geld terwijl u op vakantie bent bij onze zuiderburen. Weten wat allemaal mogelijk is tegen gereduceerde tarieven? Lees dan onze Belgische uitjes hieronder.

Citygames diverse steden

In veel Belgische steden kun je deelnemen aan de zogenoemde Citygame. Combineer het spel met een bezoek aan de stad of wanneer je bijvoorbeeld een avondje gaat stappen. Deze Citygame staat voor een spannend en actief achtervolgingsspel dat je kunt spelen met behulp van je Iphone of Android telefoon. Het spel vermengt fictie en realiteit op een bijzondere manier: drop een mijn in het stadspark, steel diamanten bij het stadhuis of schud je achtervolgers af met een stoorzender in de winkelstraat. Het centrum van de Belgische stad waar je op dat moment bent, wordt werkelijk omgetoverd tot een spelterrein waarin politieteams jacht maken op een boeventeam dat de stad onveilig maakt. Voor meer info over dit evenement kijk op http://lamosca.nl/games/the-target

Paintball

Zin in actie terwijl u in België bent? Dat kan. Op diverse locaties in België kunt u terecht voor een stevig potje paintball. Leuk als teambuilding of met de gehele familie. Ga jij winnen en lukt het jou om je vader raak te schieten? Let wel op, want na het startsein vliegen de verfkogels direct om uw oren. NapPas-korting is geldig bij de Paintball Boerderij, het Paintball Strand, de Paintball Manage en de Paintball Loods. Er bestaat ook nog kans op het winnen van een Golden ticket dat wekelijks wordt verloot. Wanneer u wint, dan mag u een tweede keer komen en krijgt u 1000 gratis paintsballs cadeau om mee te spelen. Voor als u nog een keer in België bent!

Airsoft

Bent u op zoek naar andere actie? Dan kunt u op de locatie van de Paintball Loods het spel Airsoft spelen. Als u denkt dat paintball uitdagend is, dan kunt u met het spel airsoft helemaal uw lol op. Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om vervolgens uitdagende missies te volbrengen. U speelt met plastic balletjes en zorgt – met uw legeruitrustig aan – voor een onvergetelijke ervaring. Het spel duurt 2.5 uur en ieder persoon krijgt 75 plastic balletjes om mee te schieten. Maak uw vakantie onvergetelijk met deze spannende ervaring!

Belgische uitjes met korting reserveren

Kijk voor het reserveren van Belgische uitjes met korting eens goed op onze website. Heeft u de NapPas nog niet in huis, zorg dan dat u eerst de pas bestelt.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!