Bespaar op deze uitjes

Home » Blog » Bespaar op deze uitjes
Bespaar op deze uitjesBespaar op deze uitjes NapPas

NapPas beschikt over een groot aanbod van uitjes waar u met uw gezin met zeer aantrekkelijke kortingen van kunt genieten. Kortingen kunnen soms wel oplopen tot 50 procent. We zetten een aantal uitstapjes met flinke kortingen op een rijtje.

Nieuwe Hollandse Waterlinie: liefst 20% korting

Bezoek Fort Pannerden en krijg liefst 20 procent korting op ieder kaartje (maximaal 4 personen).

Een bezoek aan Fort Pannerden is een onvergetelijke ervaring door het unieke samenspel van historie, architectuur en landschap. Van een afstand lijkt het fort op een grote molshoop. Maar onder de dikke aardlagen bevindt zich een complex van 124 grotere en kleinere ruimtes. Het is een huzarenstuk van militaire architectuur dat op iedere bezoeker indruk zal maken. Fort Pannerden maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Klimuitje Alkmaar: 25% korting!

Altijd al eens tot grote hoogte willen stijgen? Dat kan met liefst 25% korting! (maximaal 12 personen)
In Klimcentrum Alkmaar beleeft u een onvergetelijk uitje waarbij u grenzen leert verleggen, vertrouwen krijgt, maar bovenal lekker actief bezig bent. Het Klimcentrum beschikt over meer dan 75 klimroutes in alle moeilijkheidsgraden verdeeld over een totaal klimoppervlak van 750m². De hoogte varieert van 7 tot maar liefst 16 meter. In de zomer van 2014 is de hal verder uitgebreid met 300m2 nieuwe klimmuur!

Kristal Xpercience: 50% korting!

Beleef met 50% korting (!) een rondleiding door de authentieke Kristalfabriek Leerdam van Royal Leerdam Crystal. Een bijzondere plek waar al sinds 1878 ambachtelijk glas wordt geblazen. Een reis terug in de tijd, langs wereldberoemde glaskunstenaars en iconische kristalontwerpen. Met als hoogtepunt een live demonstratie glasblazen door een team meesterglasblazers. Een sensationele belevenis om nooit te vergeten! Royal Leerdam Crystal, waar het oude ambacht leeft!

Lamborghini rijden? 120 euro korting!

Altijd al graag in een Lamborghini willen rijden? Dat kan met de NapPas: tegen een aantrekkelijke korting van 120 euro!

Rijden in een Lamborghini is voor veel mensen een grote droom. En dat is ook niet zo vreemd: deze sportwagen haalt een topsnelheid van meer dan 300 kilometer per uur en accelereert in vier seconden van nul naar 100 km/h. Zijn krachtige tien-cilinder motor produceert bovendien een krachtig, zelfverzekerd geluid; het is niet voor niets dat de Lamborghini Gallardo vernoemd is naar een stierensoort die gebruikt wordt voor stierengevechten.

Zorg dat u een NapPas heeft!

Heeft u al een NapPas? Dan hoeft u niets te regelen en kunt u direct van alle kortingen gebruikmaken. Kijk voor meer informatie over de uitstapjes verder op onze site. Nog geen NapPas? Bestel de pas dan op onze site.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.