De beste uitjes bij mooi weer

Home » Blog » De beste uitjes bij mooi weer
De beste uitjes bij mooi weerMooi weer uitje NapPas

Wanneer u deze zomer van allerlei uitjes met mooi weer wilt genieten dan is er volop iets te doen. NapPas heeft voor u de leukste en beste uitjes met korting –die erg geschikt zijn tijdens het zomerse weer-  op een rijtje gezet. Heeft u inmiddels de zomer in uw bol?

Sightseeing Amsterdam

Een dagje Amsterdam scoort altijd goed. Bij alles en iedereen. Het mooiste moment om jezelf door de historische grachten te laten varen, dat is dan wel in de zomer. Wat ook leuk is: het huren van een fiets om hiermee het centrum van Amsterdam te doorkruisen. Of kijk eens in de wijken om het centrum heen, hier is ook genoeg te doen in de verschillende bruisende Amsterdamse wijken. Wanneer u gebruik maakt van de Yellow Bike dan ontvangt u korting met de NapPas.

De Limburgse tuinen

Als het zonnetje schijnt moet u het beslist niet laten om een keer de Familiepark Mondo Verde in Landgraaf (Limburg) te bezoeken. Dit is zeker een van de leukste uitjes met mooi weer. Deze tuinen vormen een uniek park met verschillende thema’s en het is werkelijk een ware belevenis voor elke bezoeker (jong en oud). Voor kinderen is er het actieve gedeelte in het park. Oude avonturiers vinden juist rust en pracht in de wereldtuinen.
In de tuinen reist u de gehele wereld rond: u begint in de tropen met haar kleurrijke jungle om vervolgens af te reizen naar Europa waar u onder meer de grootste vogelvolière van Europa kan zien. Ook reist u van de Russische bossen rechtstreeks naar de woestijn en ziet u het indrukwekkende Alhambra. Naast de tuinen zijn er ook nog een dierenpark, dinofauna en diverse kinderattracties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.