De beste uitjes bij mooi weer

Gepubliceerd op 25 juli 2016

Wanneer u deze zomer van allerlei uitjes bij mooi weer wilt genieten dan is er volop iets te doen. NapPas heeft voor u de leukste en beste uitjes met korting –die erg geschikt zijn tijdens het zomerse weer-  op een rijtje gezet. Heeft u inmiddels de zomer in uw bol?

Sightseeing Amsterdam

Een dagje Amsterdam scoort altijd goed. Bij alles en iedereen. Het mooiste moment om jezelf door de historische grachten te laten varen, dat is dan wel in de zomer. Heeft u de NapPas al in huis? Dan ontvangt u korting op rondvaartochten van Amsterdam Canal Cruises. 75 minuten vaarplezier zorgen voor een bijzondere ervaring. Wat ook leuk is: het huren van een fiets om hiermee het centrum van Amsterdam te doorkruisen. Of kijk eens in de wijken om het centrum heen, hier is ook genoeg te doen in de verschillende bruisende Amsterdamse wijken. Wanneer u gebruikmaakt van de Yellow Bike dan ontvangt u korting met de NapPas.

Een ballonvaart

Het maken van een ballonvaart is een ervaring die u niet snel vergeet. Op flinke hoogte kunt u genieten van een uitzonderlijk uitzicht. Met de NapPas krijgt u korting in verschillende vertrekplaatsen: Alkmaar, Almelo, Apeldoorn, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Houten, Joure, Laren (gem Lochem), Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Zwolle en vele andere plaatsen.

De Limburgse tuinen

Als het zonnetje schijnt moet u het beslist niet laten om een keer de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf (Limburg) te bezoeken. Dit is zeker een van de leukste uitjes bij mooi weer. Deze tuinen vormen een uniek park met verschillende thema’s en het is werkelijk een ware belevenis voor elke bezoeker (jong en oud). Voor kinderen is er het actieve gedeelte in het park. Oude avonturiers vinden juist rust en pracht in de wereldtuinen.
In de tuinen reist u de gehele wereld rond: u begint in de tropen met haar kleurrijke jungle om vervolgens af te reizen naar Europa waar u onder meer de grootste vogelvolière van Europa kan zien. Ook reist u van de Russische bossen rechtstreeks naar de woestijn en ziet u het indrukwekkende Alhambra. Naast de tuinen zijn er ook nog een dierenpark, dinofauna en diverse kinderattracties.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!