Binnen activiteiten met korting!

Home » Blog » Binnen activiteiten met korting!
Binnen activiteiten met korting!Binnen activiteiten met korting! Nappas

Wonen in dit koude kikkerlandje is niet bepaald een pretje voor deze tijd van het jaar. De kinderen kunnen na school niet lekker buitenspelen, want alles is nat door de sombere regenbuien die over ons land trekken. Vriendjes en vriendinnetjes worden thuis uitgenodigd maar binnen no-time zijn ze de spelletjes en ook het gamen zat. Ze willen iets leuks doen, maar wat? Wij zetten vier leuke binnen activiteiten met slecht weer voor je op een rij!

Ultiem plezier in een grote binnen speeltuin!

De grote binnen speeltuin Haasje Over is voor iedereen! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen heerlijk klauteren, klimmen en spelen. Er is een speciale peuterzone waar de allerkleinsten veilig en rustig kunnen spelen en de ouders kunnen van een lekkere kop koffie genieten op het binnen terras. Kids indoor is voorzien van een ballenbak, een trampoline,  vijf glijbanen, een rodelbaan en nog veel meer! Gegarandeerd ultiem plezier bij Haasje Over en met de NapPas kan dit ook nog eens met 10% korting. 

Indoor skydive, durf jij het aan?

Een ervaring waar je tot voor kort alleen maar van kon dromen; vliegen zonder vliegtuig of parachute! Dit is een binnen activiteit waar jouw kind alleen maar van kan dromen! Natuurlijk volgt vooraf aan het vliegen een uitgebreide instructie over de basistechnieken van het indoor skydive, maar daarna is het alleen nog maar puur genieten. 

Een van de leukste binnen activiteiten: het museum

Een (mid)dagje cultuur snuiven? NapPas heeft een groot aanbod aan musea, voor zowel jong en oud! Zo is het Oud en antiek speelgoedmuseum een leuk voorbeeld om de kinderen mee naartoe te nemen. Jouw NapPas is het hele jaar geldig, waardoor je het hele jaar lang profiteert van de kortingen op musea! Dat maakt het leuk om vaker een museum te bezoeken, toch?

Toch op zoek naar andere soorten binnen activiteiten met slecht weer? Niet getreurd! Je krijgt met de NapPas korting op heel veel uitjes! Op één pas kunnen maximaal 4 personen profiteren van korting. Een jaar lang plezier voor maar €29,95! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een leuk uitje zoeken! Klik hier om de NapPas te bestellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.