Binnen activiteiten met korting!

Gepubliceerd op 15 februari 2016

Wonen in dit koude kikkerlandje is niet bepaald een pretje voor deze tijd van het jaar. De kinderen kunnen na school niet lekker buitenspelen, want alles is nat door de sombere regenbuien die over ons land trekken. Vriendjes en vriendinnetjes worden thuis uitgenodigd maar binnen no-time zijn ze de spelletjes en ook het gamen zat. Ze willen iets leuks doen, maar wat? Wij zetten vier leuke binnen activiteiten met slecht weer voor je op een rij!

Ultiem plezier in een grote binnen speeltuin!

De grote binnen speeltuin Haasje Over is voor iedereen! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen heerlijk klauteren, klimmen en spelen. Er is een speciale peuterzone waar de allerkleinsten veilig en rustig kunnen spelen en de ouders kunnen van een lekkere kop koffie genieten op het binnen terras. Kids indoor is voorzien van een ballenbak, een trampoline,  vijf glijbanen, een rodelbaan en nog veel meer! Gegarandeerd ultiem plezier bij Haasje Over en met de NapPas kan dit ook nog eens met 10% korting. 

Binnen activiteiten

Indoor skydive, durf jij het aan?

Een ervaring waar je tot voor kort alleen maar van kon dromen; vliegen zonder vliegtuig of parachute, op de kracht van wind. Dit is een binnen activiteit waar jouw kind alleen maar van kan dromen! Natuurlijk volgt vooraf aan het vliegen een uitgebreide instructie over de basistechnieken van het indoor skydive, maar daarna is het alleen nog maar puur genieten. Met de NapPas ontvang je een flinke korting, waar maximaal vier personen gebruik van kunnen maken.

Een van de leukste binnen activiteiten: het museum

Een (mid)dagje cultuur snuiven? NapPas heeft een groot aanbod aan musea, voor zowel jong en oud! Zo is het Oud en antiek speelgoedmuseum een leuk voorbeeld om de kinderen mee naartoe te nemen. Jouw NapPas is het hele jaar geldig, waardoor je het hele jaar lang profiteert van de kortingen op musea! Dat maakt het leuk om vaker een museum te bezoeken, toch?

Onbeperkt pannenkoeken eten bij Rederij Wolfrat!

Zoek je binnen activiteiten aan het eind van de dag? Neem ze mee naar Rederij Wolfrat! Een rondvaart van 90 minuten waarin de ouders genieten van de vaart en de kinderen van de pannenkoeken die zij zelf samen mogen stellen. Er is keuze uit opstappen in Loosdrecht of Zaandam, om 12:30u of 15:30u. Meer informatie hierover vind je op onze website. Met NapPas krijg je maar liefst 50% korting op de vaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. 

Toch op zoek naar andere soorten binnen activiteiten met slecht weer? Niet getreurd! Je krijgt met de NapPas korting op heel veel uitjes! Op één pas kunnen maximaal 4 personen profiteren van korting. Een jaar lang plezier voor maar €19,95! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een leuk uitje zoeken! Klik hier om de NapPas te bestellen.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!