Blog: Pretparken Nederland

Home » Blog » Blog: Pretparken Nederland
Blog: Pretparken NederlandPretparken Nederland

Wil je met het gezin er even samen tussenuit? Op zoek naar fun en actie? Dan zijn pretparken in Nederland uitermate geschikt voor de echte thrillseekers. Met de NapPas ga je uiteraard voordelig op pad.

KidZcity Utrecht

Dit is niet zomaar een pretpark, maar een heuse indoor attractiepark! Jullie hoeven van te voren het weer niet in de gaten te houden, want alles is dus overdekt over 5000 m2. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of in de buurt zijn op één van de comfortabele zitplaatsen. Met maar liefst twaalf unieke en verschillende attracties en speeltoestellen zijn de kidz voorlopig wel even zoet. Bovendien is het veilig en hygiënisch. Met NapPas krijg je 20% korting per persoon op de entreeprijs van KidZcity. Parkeren is gratis.

Kinderstad Heerlen

Wederom een overdekt speelparadijs. Hier weten de kinderen niet waar ze moeten beginnen; botsauto’s, achtbaan, freefall, trampolines, glijbanen, de klimvulkaan en nog véél meer. Uitgespeeld en even bijtanken? De horeca in kinderstad Heerlen is goedkoop, alle consumpties kosten slechts 1 muntje van €1,25 per stuk. Met NapPas krijg je daarnaast €1 euro korting per persoon op de entreeprijs van dit pretpark in Heerlen.

Familiepretpark Mini Mundi Middelburg

Hoe kan het ook anders, ook een gedeelte van dit pretpark is overdekt. Als het buiten plenst, is het binnen droog. Familiepretpark Mini Mundi Middelburg bestaat uit drie delen: het bekende Miniatuur Walcheren, een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met attracties. Voor de kleine kinderen is er het 0-3 land, hier kunnen ze spelen, op fietsen en autootjes rijden of zich vermaken in het speelkeukentje. Hierbij krijg je met NapPas 15% korting per persoon. 

Pretpark De Waarbeek

Ga je op pad met kinderen van verschillende leeftijden? Dan ben je in Pretpark De Waarbeek aan het juiste adres. Voor de kinderen zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein. Voor de allerkleinsten is er zelfs een veilige speciale speeltuin met junior Draaimolen. Pretpark de Waarbeek ligt midden in het gelijknamige Twentse De Waarbeek. Dit pretpark biedt je een nostalgische kermis met botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan en de antieke Zweefmolen. Dat is nog niet alles! De kinderen kunnen zich hier de hele dag uitleven. Ontvang 30% korting met NapPas.

Naar welk pretpark in Nederland gaan jullie?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.