Boogschieten met NapPas korting!

Home » Blog » Boogschieten met NapPas korting!
Boogschieten met NapPas korting!Boogschieten kinderen NapPas

Spannen, richten en afvuren! Dat is waar het om gaat bij boogschieten. Het lijkt eenvoudig, maar het vraagt wel oefening en concentratie. Zodra je de kunst van het boogschieten onder de knie hebt is er geen stoppen meer aan. Deze activiteit leent zich heel goed voor een een dagje uit in teamverband, zoals een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bekijk het aanbod voor boogschieten met NapPas korting.

Outdoor Delft

Bij Outdoor Delft ben je welkom voor een uur boogschieten of buksschieten voor 2, 4 of 6 personen. Ga de strijd aan en ontdek wie de Robin Hood is van het team. Korting 20% met NapPas.

Kasteelschutters – Leidschendam-Voorburg

Beleef de Middeleeuwen op het bijzondere Buitengoed Dorrepaal in Leidschendam-Voorburg met Kasteelschutters. Het Middeleeuws boogschieten is geschikt voor alle leeftijden! De NapPas korting is geldig op alle dagen van de week. Korting 10% met NapPas.

Quadrit Boogschieten – Oss

Kom recreatief Handboogschieten bij Quadrit. Na een veiligheidsinstructie, uitleg en inschieten start de competitie. Wie is de beste boogschutter van het team? Korting 10% met NapPas.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.