Brielle activiteiten – dagje uit met 50% korting!

Home » Blog » Brielle activiteiten – dagje uit met 50% korting!
Brielle activiteiten - dagje uit met 50% korting!Brielle activiteiten NapPas

Brielle, ook wel Den Briel, is een historische vestingstad in de provincie Zuid-Holland. Het is één van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad is een plaatje om te zien, en kent meer dan vierhonderd monumenten. Binnen de vestingmuren vind je de Sint-Catharijnekerk en het oude stadhuis, waar je het interactieve museum van de Tachtigjarige Oorlog kunt bezoeken. In Brielle activiteiten opzoeken voor een leuk dagje uit? Lees dan verder!

Brielle heeft zoveel bezienswaardigheden, dat je makkelijk een dagje kunt doorbrengen in deze bijzondere stad. Met NapPas krijg je korting op de volgende twee uitjes in Gemeente Brielle.

Historisch Museum Den Briel tot 50% korting

In de voormalige stadsgevangenis is Historisch Museum Den Briel gevestigd. Je kunt hier van alles ervaren over de Tachtigjarige Oorlog. Het karakter van de oude gevangenis is bewaard gebleven, waardoor het museum een hele bijzondere en unieke sfeer heeft. Brielle werd uiteindelijk bevrijd door de watergeuzen nadat de stad bezet werd door de Spanjaarden (1 april 1572). Met NapPas krijg je de volgende korting op Museum Den Briel: 25% korting per volwassene, 50% korting per kind (kinderen t/m 17 jaar).

Bezienswaardigheden

Brielle heeft meer bezienswaardigheden, zoals de Jacobskerk, de Geuzenkerk, het Asyl voor oude en gebrekkige zeelieden, het Merula Weeshuis, het Arsenaal en de Infirmerie, de Sloepenloods, de molen en de vestingwerken uit 1713. Waarschijnlijk lukt het niet alles in één dag te bezoeken, zoveel is er te doen. Het is ook mogelijk een stadswandeling te maken met een gids, mocht je door de bomen het bos niet meer zien.

Gemeente Brielle is ook bekend om Het Brielse Meer. Je kunt hier prachtig surfen, duiken, zwemmen, zeilen en vissen. Het is ook mogelijk rondom het meer te wandelen, fietsen of paardrijden. Ook niet ver van Brielle ligt het strand (op ruim tien kilometer afstand), waar je heerlijk kunt uitwaaien of zonnebaden op warme dagen.

Bestel de NapPas

Om voor de aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig de NapPas online. NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten. Er zit dus altijd een leuk uitje voor u bij! Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.