Buitenactiviteiten met korting!

Home » Blog » Buitenactiviteiten met korting!
Buitenactiviteiten met korting!Nappas

De zomer van 2015 loopt ten einde en de herfst is in zicht. De regenachtige dagen zijn aangebroken, maar als het dan toch een dag mooi weer is willen we natuurlijk graag naar buiten. Met NapPas geniet je voordelig van de leukste buitenactiviteiten!

Spetterende buitenactiviteiten

Afgelopen weekend was het weer zover… De 38e editie van de welbekende Wereldhavendagen in Rotterdam! Heb jij de drie dagen feest op en rond de kade gemist? Met de NapPas creëer je met korting jouw eigen Wereldhavendagen, want je krijgt maar liefst 20% korting op het ss Rotterdam! Houd je wel van water maar niet van varen? Dan is De Polfermolen in Valkenburg dé plek waar je heen moet! Hier is een binnen én buiten zwembad, beide met een glijbaan dus de kids kunnen heerlijk genieten. 

Een dagje buiten

Wil je echt een dagje weg in de buitenlucht, dan is fietsen natuurlijk dé buitenactiviteit! Ontdek de binnenstad van Amsterdam en laat je naar de leukste plekken leiden door een professionele gids.  Liever cultuur snuiven? Ga dan een dagje naar het Openluchtmuseum Ootmarsum. In dit park wandel je door de geschiedenis van Twente met een gratis audio tour. Als NapPas houder krijg je hier 25% op jouw kaartje én op die van drie anderen. 

De lucht in

Er gaat niets boven het uitzicht vanuit een helikopter! Zoek het hoger op en ga voor de Helicopterbeleving van Heliwens. Als extraatje mag je ook nog eens op een Segway rijden. Eerst even oefenen, maar dan natuurlijk crossen op het echte parcours. Met de NapPas krijg je 35% korting per persoon op verschillende locaties door heel Nederland. Degenen die vliegen toch net iets te spannend vinden, kunnen ook het klimpark Outdoor Grolloo trotseren. Maar liefst 76 hindernissen en 725 meter kabelbaan wachten op jou! Ideaal voor teambuilding, een gezellige dag met vrienden of als familie uitje.

Ben jij echt toe aan iets leuks doen buiten? Met de NapPas krijg je niet alleen korting op uitjes door heel het land voor jezelf, maar ook vaak voor vrienden of familie. Voor €29,95 profiteer je het hele jaar door van korting op de leukste buitenactiviteiten. Klik snel verder en bemachtig jouw eigen NapPas!