Coronaproof uitje

Home » Blog » Coronaproof uitje
Coronaproof uitjecoronaproof uitje

In deze tijd is het logisch dat je op zoek bent naar een coronaproof uitje. Je wil jezelf en jouw gezin natuurlijk zo veel mogelijk beschermen tegen dit virus. Gelukkig zijn er verschillende uitjes die je samen kan doen op een veilige manier!

Het is afhankelijk per activiteit welke maatregelen er worden genomen en of het dragen van een mondkapje verplicht is. Je kunt dit natuurlijk wel altijd zelf doen als je dit wenst. Wanneer je samen met je gezin een leuk uitje gaat doen is dit vaak niet nodig.

Houdt bij uitjes met anderen altijd de maatregelen in acht die verplicht zijn. Doe dit niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Het is logisch dat we het thuiszitten zat zijn en er graag op uit willen!

Coronaproof uitjes voor het gezin!

Met kinderen kun je natuurlijk speeltuinen bezoeken. Hier kunnen kinderen zich lekker uitleven en kun je er buiten altijd voor zorgen dat je op afstand blijft van anderen. Toch heb je zo een gezellig dagje uit! Wil jij een gezellig begin van de vakantie bijvoorbeeld? Ga samen lekker spelen en wandelen bij Kabouterland Speeltuinen en Zoo!

Ook kun je samen een fietstour doen, bijvoorbeeld in Haarlem bij Bike Tours. Zo ontdek je de stad, maar zorg je er zelf ook altijd voor dat je veilig op afstand kan blijven van anderen.

Met de NapPas kun je korting krijgen op escaperoom 040 in Eindhoven. Dit kun je samen met het gezin doen. Spannende uitdagingen, vragen en opdrachten om er voor te zorgen dat je op tijd kunt ontsnappen.

Houdt je van wat meer uitdaging en actie? Dan kun je ook outdoor lasergamen bij Haasje Over Outdoor Lasergamen! Lekker buiten met een kleine of grote groep je gezellig een dagje vermaken.

Ga er samen lekker op uit!

Een veel voorkomend coronaproof uitje is wel de natuur in! Je kunt samen met jouw gezin of vrienden de natuur in om een leuke dag te beleven. Maak bijvoorbeeld een eigen speurtocht door de bossen en maak daar een spannende strijd van! Ook kun je in de bossen kunstige creaties maken van alles wat je daar tegen komt en genieten van de prachtige natuur.

Verkeer niet om deze bijzondere wereld vast te leggen op camera! Dit zorgt voor leuke fotomomenten en ook prachtige herinneringen.

Ook kun je samen een stad bezoeken! Hier kun je heerlijk wandelen of een spannend stadsspel doen. Online kun je een zinderende stadsspel vinden die je samen kan doen. Hierdoor leer je meer over de stad, onderga je een hele zoektocht maar beleef je uiteindelijk een erg gezellige dag! Denk hierbij aan spannende GPS uitdagingen die zorgen voor een leuke dag.

Bekijk online bij NapPas of er in de door jou te bezoeken stad ook activiteiten zijn aangesloten bij NapPas. Zo kun je een bezoek aan een stad combineren met een uitje aan bijvoorbeeld een museum of een andere mooie tocht.

De populairste uitjes tijdens de corona pandemie

Naast deze actievere uitjes zijn er meer mogelijkheden om je lekker te vermaken! Zo kun je bijvoorbeeld een Holland Quiz vol muzikale, algemene, Hollandse geschiedenis en gekke vragen bedenken. Dit kun je bijvoorbeeld online met vrienden of andere gezinnen doe. De ouders kunnen ook borrelen tegelijk :)! Bedenk een heuse pub battle met leuke vragen!

Het is misschien een grote uitdaging om je ook online te vermaken, maar ook online uitjes kunnen erg gezellig zijn! Laat je creativiteit bloeien en bedenk zelf leuke coronaproof uitjes!

Doe jij met jouw vrienden liever een graffiti workshop? Maak een prachtig Rossiaans landschapsschilderij bekend van de befaamde charismatische Amerikaanse schilder. Maak een spraakmakende beeld en schenk de winnaar de felbegeerde trofee die jullie zelf bedenken.

Maak uitjes leuker met de NapPas!

Wil je er voor zorgen dat een coronaproof uitje nog leuker wordt? Dan kun je hiervoor de NapPas aanschaffen! Dit is een kortingskaart op meer dan 250 activiteiten. Je krijgt hierbij korting op diverse activiteiten, met kortingen tot wel 50%.

Op deze manier kun je een coronaproof uitje nog leuker maken! Wanneer de kust weer wat veiliger is kun je ook weer andere uitjes met grote gezelschappen gaan maken. Denk aan een bezoek aan de bioscoop of een pretpark!

Wil jij de NapPas graag aanschaffen? Dit kun je online heel eenvoudig doen. Kies een pas die bij jou past en geniet van de kortingen die je krijgt op jouw coronaproof uitje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.