Coronaproof uitjes met het gezin

Home » Blog » Coronaproof uitjes met het gezin
Coronaproof uitjes met het gezinCoronaproof uitje

Wil je graag met het gezin erop uit trekken, maar weten jullie niet zo goed wat nou wel en niet mag tegenwoordig met de veranderlijke corona-regels? Wij begrijpen de onduidelijkheid en hebben daarom hieronder een aantal coronaproof uitjes voor je uitgekozen. Bovendien staat er bij hoe jullie hier ‘gewoon’ naartoe kunnen gaan en met NapPas korting!

Regels rondom coronaproof uitjes: zo werkt het

Allereerst is het handig om even stil te staan bij de stappen die jullie dienen te volgen om ergens toegang tot te krijgen, alvorens we de uitjes bespreken. Op de website van de rijksoverheid staan de regels stap voor stap besproken indien je naar een cultureel uitje wil gaan. Deze geldt nog voor de maand juni. 

Cultuur & Musea

De volgende culturele locaties zijn weer geopend: de bioscoop, musea, het theater en concertzalen. Houd hierbij de volgende basisregels in acht voor het betreden van een locatie: reserveer van te voren en een gezondheidscheck is uiteraard verplicht. Binnen dragen jullie allemaal een mondkapje. Groepen van maximaal vier personen zijn toegestaan, behalve voor kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen. Zijn jullie dus een grote familie? Of willen jullie met twee families gaan en zijn jullie kinderen onder de 12 jaar? Dan kunnen jullie met meer dan vier personen tegelijkertijd gaan.

Museum de Bevrijdende vleugels is weer geopend. Dit museum gevestigd in Eindhoven vertelt het heftige verhaal van onder meer de bevrijding van het zuiden van Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Ga terug in de tijd met gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten. Reserveer nu alvast van te voren en krijg 25% korting met NapPas.

Bekijk hier nog meer musea waarmee je met NapPas korting krijgt op de entreeprijs.

Natuur & Buitenspelen

Ook zijn de recreatielocaties in de buitenlucht en binnen weer geopend zoals: speelhallen, attractieparken, zwembaden en kinderboerderijen. Ook hierbij gelden een aantal voorwaarden, waaronder:

  • Reserveren en een gezondheidscheck is verplicht
  • Groepen van maximaal vier personen zijn toegestaan, behalve voor kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen
  • Eet- en drinkgelegenheden mogen open tussen 06.00 uur en 22.00 uur

Pretpark de Waarbeek in Twente is ouderwets gezellig en uitermate geschikt voor diverse leeftijden. Een greep uit de attracties zijn: een nostalgische kermis, de Stoeltjeslift hoog boven het water of vlieg in je eigen Ufo in de Skyflyer. Met Nappas krijg je 30% korting op de entreeprijs.

Wat is jouw favoriete coronaproof uitje?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.