Dagje Amsterdam, gegarandeerd gezellig!

Gepubliceerd op 29 februari 2016

Voor toeristen is Amsterdam de place to be. De stad stroomt vol met mensen die uit de hele wereld komen, vooral in de vakantieperiodes of in de weekenden. Zelf vergeten wij helaas weleens wat voor leuke dingen er allemaal in onze hoofdstad te doen zijn. Er is veel te zien en te doen tijdens een dagje Amsterdam. Attracties, cultuur snuiven, eten & drinken, shoppen, kortom: genoeg reden om een gezellig dagje naar Amsterdam te gaan!

Dagje Amsterdam vol avontuur

The Target is een citygame waarbij het stadscentrum omgetoverd wordt tot een spelterrein. Politieteams maken jacht op een boeventeam welke de stad onveilig maakt. Het spel is een mengelmoes van fictie en realiteit:drop via de bijbehorende app een mijn in het stadspark, steel diamanten bij het stadhuis of schud je achtervolgers af met een stoorzender in de winkelstraat. Dit spel duurt ongeveer twee uurtjes, dus na de spanning en actie kan je weer verder shoppen. Met jouw NapPas profiteer je van 20% korting! Lees hier meer over Citygame The Target.

Ontdek alle mooie plekjes van Amsterdam

Een andere optie om kennis te maken met al het moois wat de stad biedt, is Yellow Bike. Onder leiding van een leuke gids fiets je niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein en het Vondelpark, maar ook langs beeldschone onbekende plekjes in onze hoofdstad. Een fietstocht is het ideale uitje als u met meerdere personen bent, met NapPas ontvang je namelijk voor maximaal vier personen €5,- korting per stadstour. Dus staat er een dagje Amsterdam op de planning? Vergeet Yellow Bike niet!

Bewonder Amsterdam vanuit de lucht…

Zijn shoppen, cultuur snuiven en eten & drinken niet jouw ding, maar wil je de stad toch bewonderen? Dan is een ballonvaart een goed alternatief! Bij Greetzz ballonvaarten kunnen maximaal tien personen profiteren van 15% korting met NapPas! De luchtballonvaart is uniek voor een dagje Amsterdam, je kan zelfs opstijgen vanaf een zelfgekozen locatie. Na de vaart word je gratis in een vip coach of luxe personenbus teruggebracht naar de startlocatie. Dit dagje Amsterdam vergeet je nooit meer! Maak hier kennis met Greetzz.

…Of vanuit het water

Bij Amsterdam Canal Cruises vaar je een mooie route van 75 minuten door de oude grachten en de havens. Een audiosysteem vertelt je tijdens de tour leuke wist-u-dat-jes en interessante historische informatie. De Amsterdam Canal Cruises staat garant voor een leuk dagje Amsterdam! De rederij ligt op één minuut lopen van het Van Gogh museum en Rijksmuseum, waar je na de vaart nog heen kan gaan. Het is een leuke en leerzame vaart, waarbij je dingen komt te weten die je nog nooit wist! Ideaal uitje voor een groep personen, maar ook perfect geschikt als je alleen wilt gaan. Met jouw NapPas krijg je 20% korting.

Met de NapPas krijg je niet alleen korting voor bovenstaande uitjes, maar ook nog eens voor diverse uitjes door heel Nederland. NapPas is aangesloten bij onder andere pretparken, musea, dierentuinen en nog veel meer. Er zit altijd wel een geschikt uitje voor jou bij. De NapPas is de ideale oplossing voor mensen die letten op hun portemonnee, maar toch van leuke dagjes weg houden! Profiteer direct en bestel de NapPas vandaag nog!

Dagje Amsterdam


Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!