Dagje uit in Friesland met korting!

Home » Blog » Dagje uit in Friesland met korting!
Dagje uit in Friesland met korting!Dagje uit Friesland NapPas

Ontdek bijzondere uitstapjes voor een dagje uit in Friesland met vrienden, vriendinnen, collega’s of het gezin. Van het boerderijleven op het platteland tot en met skydiven in Ameland. Met de NapPas geniet je van aantrekkelijke kortingen op een leuk dagje uit in Friesland.

  • Boerderijleven Delfstrahuizen

Een dagje doorbrengen op de boerderij is heel ontspannend. En zeker wanneer je met een koe mag knuffelen. Koeknuffelen is niet alleen ontspannend voor de koe, het is net zo prettig voor degene die de koe knuffelt. De hartslag en ademhaling van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens. Wil je dit eens proberen, dan ben je van harte welkom bij Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen. Lees meer

  • Slipcursus Drachten

Waarom zou je met een geldig rijbewijs een slipcursus volgen? Een logische vraag met een logisch antwoord: een slipcursus maakt je bewuster van de risico’s in het verkeer. Je leert een correcte noodstop maken, remmen en uitwijken, achterwielslip, demonstratie noodstop door de instructeur. Kortom: een leerzame investering die je kijk op autorijden doet veranderen. Lees meer.

  • Skydive Ameland

Wie behoefte heeft aan een extreme adrenalinekick, moet skydiven in Ameland. Dit is de kans om je angsten te overwinnen. Het vliegtuig vliegt om het eiland en geeft een leuke sneak-preview van het uitzicht dat je te wachten staat. Ongeveer 5 minuten voor de afsprong haakt de instructeur je met 4 haken aan hemzelf en en aan de parachute vast. Hij doet de deur open en telt af. Ready Set Go! Lees meer.

  • Klimuitje – Mountain Network Heerenveen

Heb je zin in een actief en avontuurlijke dagje uit? In Mountain Network Heerenveen is iedereen welkom om te klimmen. Onder professionele begeleiding klim je naar de top, en hoogtevrees of niet: iedereen kan meedoen. De programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Lees meer.

  • Kameleondorp Terherne

In Kameleondorp ervaar je de wereld van de schippers van de Kameleon. Vaar mee en ga op survival op het avontureneiland met Hielke en Sietse. Voor jong en oud biedt Kameleon Terherne een dag vol plezier, beleven en ontdekken. Lees meer.

  • Escape rooms in Friesland

Kijk hier voor alle escape rooms in Friesland en de rest van Nederland.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.