Dagje weg met vriendin

Home » Blog » Dagje weg met vriendin
Dagje weg met vriendinVriendin_NapPas_Voordeelpas

Nu de zomer tot een einde komt, begint het gros weer aan het normale ritme. Mis je dat vakantiegevoel? Ga dan een dagje weg met een vriendin. Dan ben je er toch even uit, maar dichterbij huis en voor een korte periode. Hieronder hebben we 10 x inspiratie voor een dagje uit met vriendinnen gezet.

1. Wijn proeven bij Robbers en van den Hoogen Wijn – Arnhem

Elke zaterdag kun je mee op een basis wijnproeverij. De rondleidingen starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. Na afloop van de rondleiding volgt een kleine proeverij. Ideaal dagje weg met vriendinnen, want de korting van NapPas geldt voor maximaal 4 personen.

Korting met NapPas: 10%

2. Nederlands wijnmuseum – Arnhem

Dat brengt ons gelijk naar het volgende uitje, welke goed aansluit op de wijnproeverij. Willen jullie meer achtergrondinformatie, dan is een bezoek aan het bijbehorende Nederlands wijnmuseum een goede optie. Perfecte combinatie voor een compleet vriendinnendagje weg.

Korting met NapPas: 10%

3. Vlindertuin Vlindorado

Toe aan een tropisch dagje weg met een vriendin en even aan het Hollandse weer ontsnappen? Ga naar het overdekte vlinderparadijs in Waarland en ontdek prachtige vlinders, fladderend tussen de bananenbomen en andere exotische planten.

Korting met NapPas: 20%

4. Diner rondvaart Aalsmeer

Ontdek Aalsmeer en Oosteinderpoel vanaf de boot. Dit is een uniek natuurgebied bestaande uit hollandse moerasbossen en veengebieden. Na afloop van deze rondvaart op de overdekte houten praam, kunnen jullie heerlijk genieten van een driegangenmenu in het sfeervolle restaurant Centennial.

Korting: € 4,50 per persoon

5. Bike Tours Haarlem

Stap samen op de fiets en volg de tour door de historische stad Haarlem. De gids vertelt in ongeveer 2 uur alles over de stad. Fiets samen met je vriendin langs oude kerken, panden en verborgen steegjes.

Korting: 20%

6. Royal Delft Experience

Heb je meer behoefte aan een creatief dagje weg met een vriendin? Boek dan de Royal Delft Experience Workshop. Ga op reis door het heden, verleden en de toekomst van het eeuwenoude aardewerk en beschilder een tegel, bord, vaas of medaillon met origineel Delfts blauwe verf!

Korting: € 3,00

7. Belevingspark Cactus Oase

Kom genieten van duizenden bijzondere cactussen en andere planten in de hartelijke en persoonlijke sfeer van de Cactus Oase. Dat is niet alles, bewonder ook de bontgekleurde vogels in de Vogeltuin, neem de Desert Express door een Mexicaans rotslandschap en nog véél meer.

Korting: 20%

8. ss Rotterdam

Het voormalig vlaggen- en cruiseschip van de Holland-Amerika Lijn heeft vele wereldzeeën bevaren. Nu ligt de ss Rotterdam permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Voor een chic dagje uit met vriendinnen, ben je hier aan het juiste adres bij “La Grande Dame”. Kom hier beleven, eten en drinken en neem een fantastische rondleiding.

Korting: 20% op rondleidingen

9. Rebus Varende Evenementen – Kinderdijk

Fan van boten en rondvaarten? Dan hebben we wederom een fraai dagje weg met een vriendin voor je. Vaar mee met het sfeervolle passagiersschip Nehalennia over de “Nieuwe Maas” en de “Lek”. De Bootexcursie start in Rotterdam en vaart via de Maas naar de Kinderdijk. Hier heeft u de tijd om de nostalgische molens in het schitterende Oer-Hollandse landschap te bezichtigen.

Korting: 20%

10. Museum Møhlmann – Appingedam

Uniek dagje uit met vriendinnen beleef je in dit museum. Het museum wordt namelijk door één man gerund en krijgt géén cent subsidie. De naamgever Rob Møhlmann is zelf een bekend schilder en samen met bijna 150 gerenommeerde collega’s, laten ze regelmatig knap staaltjes van hun werk zien. Gevestigd in een monumentale boerderij aan de rand van Appingedam en omgeven door een idyllische tuin.

Korting: € 1,00

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.