Dagjes uit voorjaarsvakantie 2018 – met korting!

Home » Blog » Dagjes uit voorjaarsvakantie 2018 – met korting!
Dagjes uit voorjaarsvakantie 2018 - met korting!Dagje uit kinderen NapPas

Wie in Nederland wil genieten van een dagje uit met het gezin of vrienden, kan kiezen uit een ruim aanbod van dagjes uit. Wij hebben de vier best gewaardeerde NapPas dagjes uit voor je op een rij gezet. Met de NapPas krijg je ook nog eens korting op onderstaande uitjes!

Kidzcity

KidZcity is een overdekt speelparadijs in Utrecht. Hier kunnen kinderen tot 12 jaar klimmen, glijden, rennen en springen. Voor de ouders zijn er tafeltjes om te zitten, en er is een restaurant met drinken en friet. Kidzcity is ideaal bij slecht weer, maar als de zon schijnt biedt Kidzcity ook een mooi buitenterras op het balkon. Kom dus langs om te genieten; zowel binnen als buiten! Dagje uit in Kidzcity.

Vlindertuin Vlindorado

Vlindertuin Vlindorado is een vlindertuin in Waarland. Net boven Alkmaar ligt deze prachtige kleurrijke vlindertuin, waar de meest bijzondere vlinders fladderen tussen de bananenbomen en andere exotische bloeiende planten uit Azië en Amerika. Naast de vlindertuin is er ook een vogeltuin, waar vogels vrij rondvliegen zodat je ze van dichtbij goed kunt bewonderen. Dagje uit in Vlindorado.

Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een indoor pretpark in de Limburgse gemeente Heerlen. Kinderen vermaken zich hier de hele dag, terwijl er voor vader en moeder een kopje koffie klaar staat in het restaurant. Kinderstad Heerlen is een speelparadijs voor kinderen en biedt alles wat nodig is voor een dagje plezier; een achtbaan, botsauto’s, draaimolens en  springkussens. Dagje uit in Kinderstad Heerlen.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.