Dagjes uit voorjaarsvakantie 2018 – met korting!

Gepubliceerd op 27 februari 2018

Wie in Nederland wil genieten van een dagje weg met het gezin of vrienden, kan kiezen uit een ruim aanbod van dagjes uit. Wij hebben de vijf best gewaardeerde NapPas dagjes uit voor je op een rij gezet. Met de NapPas krijg je ook nog eens korting op onderstaande uitjes!

  1. Kidzcity

KidZcity is een overdekt speelparadijs in Utrecht. Hier kunnen kinderen tot 12 jaar klimmen, glijden, rennen en springen. Voor de ouders zijn er tafeltjes om te zitten, en er is een restaurant met drinken en friet. Kidzcity is ideaal bij slecht weer, maar als de zon schijnt biedt Kidzcity ook een mooi buitenterras op het balkon. Kom dus langs om te genieten; zowel binnen als buiten!  Dagje uit in Kidzcity.

  1. Vlindertuin Vlindorado

Vlindertuin Vlindorado is een vlindertuin in Waarland. Net boven Alkmaar ligt deze prachtige kleurrijke vlindertuin, waar de meest bijzondere vlinders fladderen tussen de bananenbomen en andere exotische bloeiende planten uit Azië en Amerika. Naast de vlindertuin is er ook een vogeltuin, waar vogels vrij rondvliegen zodat je ze van dichtbij goed kunt bewonderen.  Dagje uit in Vlindorado.

  1. Montana Snowcenter

In Montana Snowcenter kun je gedurende het hele jaar skiën op echte sneeuw. Daarnaast is er ook ski- en snowboardverhuur. Als je nog geen ervaring hebt met skiën, dan kun je les nemen en leer je de basisvaardigheden. Als je wel ervaren bent, kun je in Montana Snowcenter volop vrij skiën in de kraakverse sneeuw. Dagje uit in Montana Snowcenter.

  1. Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een indoor pretpark in de Limburgse gemeente Heerlen. Kinderen vermaken zich hier de hele dag, terwijl er voor vader en moeder een kopje koffie klaar staat in het restaurant. Kinderstad Heerlen is een speelparadijs voor kinderen en biedt alles wat nodig is voor een dagje plezier; een achtbaan, botsauto’s, draaimolens en  springkussens. Dagje uit in Kinderstad Heerlen.

  1. Schateiland Zeumeren

Hebben de kinderen zin in een avontuurlijk dagje uit? Scheepsjongen Dieke en Kapiteinsdochter Mare zijn met hun vlot aangespoeld op SchatEiland Zeumeren, gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Er valt hier van alles te beleven voor kinderen tot en met twaalf jaar; springen op trampolines en glijden op diverse glijbanen, klimmen en klauteren, schatgraven met de Kapitein en spelen met bestuurbare bootjes. Dagje uit in Schateiland Zeumeren.

Bestel de NapPas voor Dagjes uit!

Om voor de aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig de NapPas online. NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten. Er zit dus altijd een leuk uitje bij! Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid. Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

 

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!