De leukste kinderuitjes met korting!

Home » Blog » De leukste kinderuitjes met korting!
De leukste kinderuitjes met korting!Kinderuitjes

Niets is leuker dan samen met je kinderen op pad te gaan. Wij zetten hieronder de top 3 kinderuitjes voor je neer, waar je zelfs met de NapPas voordeelkaart naartoe kunt gaan. Hier komen ze!


1. Kinderuitje: de Dierentuin

Wat is er nou leuker dan samen met de kids exotische dieren te spotten? Met NapPas krijg je korting op maar liefst 10 dierentuinen verspreid door heel Nederland. Zo kun je vlinders in alle vormen en maten spotten in Vlinderparadijs Papiliorama of in Vlindertuin Vlindorado. Verder heb je de klassieke dierentuinen en zelfs een reptielenhuis. Bekijk het hele overzicht dierentuinen.

2. Speelparadijzen

Welk kind vind een speelparadijs nou niet het allerleukste kinderuitje? De verschillende namen vliegen je om de oren; van pretpark en speelreservaat tot funjungle. Genoeg te beleven. Bekijk het hele overzicht speelparadijzen.

3. Musea

Wat zijn nou de leerzame kinderuitjes? Natuurlijk musea. Misschien is de eerste reactie van je kind: saai! Maar niets is minder waar. Met NapPas kun je je kinderhart ophalen met museums geschikt voor jong en oud. Bijvoorbeeld het Nationaal Brandweermuseum of het interactieve Watermuseum in Arnhem. Is je kind een echte voetbalfan? Ga dan naar Museum “De Voetbalexperience”. Bekijk het hele overzicht musea.

Wat zijn jouw favoriete kinderuitjes?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.