De leukste voordeel uitjes op een rij

Home » Blog » De leukste voordeel uitjes op een rij
De leukste voordeel uitjes op een rijVoordeel uitjes

De lente is weer begonnen en de dagen worden warmer en warmer. Het ideale moment om er samen met het gezin op uit te trekken! Helemaal ideaal als dit voordeel uitjes zijn, niet waar? Hieronder bespreken we de opties met je.

Door de huidige situatie rondom COVID-19 hebben we gekeken naar uitjes die in de buitenlucht zijn. Zo weet je zeker dat dit doorgaat en vooral met het lekkere weer is het prettig om eropuit te trekken. We hebben dé vijf meest uiteenlopende voordeel uitjes voor je geselecteerd, maar uiteraard vind je hier het volledige overzicht. Met de NapPas voordeelpas krijg je bovendien voordeel op deze uitjes.

Haasje Over – Outdoor lasergamen

Even helemaal losgaan tijdens lasergamen! Haasje Over is een grote binnenspeeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Klimmen, klauteren en spelen van 09.00 tot 20.00 uur. Op het Battle Field kunnen kinderen in teams een uitdagend spel met elkaar aan, namelijk: lasergamen. Volledig uitgerust met professionele laserguns ben je klaar om de strijd aan te gaan in outdoor omstandigheden. Speel dit spel met maximaal 10 personen, onder begeleiding van een medewerk(st)er ongeveer een uur.

Haasje Over voordeel uitje met 10% korting.

Hunebedcentrum

Doe je het toch liever wat rustiger aan? Volg dan het spoor van de hunebedbouwers in het Hunebedcentrum. Dit ligt in Borger op de Drentse Hondsrug en brengt je terug naar de prehistorie. Ervaar hoe de hunebedbouwers duizenden jaren geleden leefden en woonden. Er staat een groep acteurs als hunebedbouwers klaar om je te verwelkomen. Zij leiden je rond en laten zien hoe vroeger het dagelijks leven eraan toe ging. In het eenvoudige boerenbehuizing zie je het woeste land rondom hun akkers, waarin wolven, oerossen en beren leefden.

Hunebedcentrum voordeel uitje met met 25% korting.

Lasergame

Dit is een echte outdoorgame! In de Laser Game Arena van Amsterdam kun je met 2 tot 24 deelnemers laser gamen in een gebied van 900m2. Dit kan tot een maximum van 6 verschillende teams. Bovendien kun je hier gratis parkeren en dit avontuur combineren met een ontbijt, lunch of diner.

Lasergame voordeel uitje met 10% korting.

Skydive

Voor de echte lefgozers onder ons is dit hét perfecte buiten voordeel uitje. Waag de tandemsprong, ook wel duosprong genoemd met Skydive zeeland. Allereerst krijg je een instructie en vervolgens stap je in het vliegtuig en word je gekoppeld aan je instructeur. Een absoluut indrukwekkende ervaring met schitterend uitzicht over de eilanden van Zeeland.

Skydive voordeel uitje 10% korting.

MacBike

Een begrip voor Amsterdam namelijk MacBike. Een vriendelijk uitje voor het hele gezin. Stap op de fiets en ontdek onze hoofdstad. Maak zelf een ritje door de stad of volg een van de fietsroutes langs de grachten. Naast stadsfietsen verhuren zij kinderzitjes, kinderfietsen, tandems en bakfietsen. Ideaal uitje en goed om te combineren met bijvoorbeeld een hapje eten.

MacBike voordeel uitje met €2,00 korting.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.