De zonnigste NapPas-uitjes

Home » Blog » De zonnigste NapPas-uitjes
De zonnigste NapPas-uitjesZonnigste uitjes NapPas

Met de zomer voor de deur is het voor iedereen weer tijd om lekker naar buiten te gaan. Dat geldt ook voor gezelligheid, vertier en ontspanning. Voor gezinnen die met hun kinderen willen genieten van de eerste zonnestralen zijn er met de NapPas tevens aantrekkelijke kortingen om van te genieten. De zonnigste NapPas-uitjes zetten we voor u op een rijtje.

Fietstocht Amsterdam

Heerlijk genieten van de sfeer en monumenten in onze hoofdstad? Wat is er nu beter dan dit op de fiets te ondernemen tijdens het mooie weer. Als uw kinderen al wat groter zijn, dan kunt u dit met gemak met het gehele gezin doen. Fietsen zijn eenvoudig te huren bij Yellow Bike. Deze organisatie is al meer dan 20 jaar dé expert in fiets- en wandeltours. Heeft u een NapPas dan krijgt u op een drie uur durende fietstocht 5 euro per persoon (maximaal 4 personen) korting. U komt met de fiets op de meest onmogelijke plekken in Amsterdam. Dat maakt het vooral zo leuk. Onder leiding van een gids maakt u een fietstocht langs bijzondere bezienswaardigheden in onze hoofstad, waaronder de grachten, het Paleis op de Dam, het Wallengebied en het Vondelpark.

Openluchtmuseum Archeon

Een museum bezoeken terwijl je toch van het mooie weer kunt genieten: dat kan in het openluchtmuseum Archeon. Zo maak je van jouw museumbezoek een fantastisch zomeruitje! Het Archeon is een museumpark in Alphen aan den Rijn dat zich richt op de Nederlandse geschiedenis. Leuk en leerzaam om met uw gezin naartoe te gaan. Het park is verdeeld in drie sferen: de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Dagelijks worden hier rondleidingen en demonstraties gegeven door onder meer een schaapherder en een valkenier. Verder zijn er heel veel leuke activiteiten voor de kinderen, zoals schminken, vlotvaren, fibula’s maken, exerceren met Romeinse soldaten, kalligraferen en boogschieten. Met de NapPas krijgt u 3 euro korting per persoon op entree (maximaal 4 personen).

De zonnnigste NapPas-uitjes met korting

Nieuwsgierig welke zonnigste NapPas-uitjes wij nog meer bieden? Kijk verder op onze site. Heeft u de NapPas nog niet in huis, bestel ‘m dan snel!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.