In jouw droomauto rijden

Home » Blog » In jouw droomauto rijden
In jouw droomauto rijdenDroom auto rijden? NapPas

Veel autoliefhebbers wachten met smart totdat hun jongensdroom uitkomt: het rijden in hun favoriete auto. Hou je van snelheid, wil je in jouw droomauto rijden en kunnen wij je hiervoor wakker maken?

Met de NapPaskorting is het dan mogelijk om weg te gassen in diverse snelle en imposante auto’s. Hieronder een rijtje met uitdagingen.

De Audi A8 ervaring

Wat dacht je van rijden in een Audi A8. Deze auto gromt, rijdt sportief en is met meer dan 420 PK een regelrechte droomauto. Voordat je de auto instapt krijg je de kans om foto’s te nemen en vragen over de auto te stellen aan de instructeur.

Lamborghini

Deze sportwagen haalt een topsnelheid van maar liefst meer dan 300 kilometer per uur en accelereert in vier seconden van nul naar 100 kilometer per uur. Zou je niet graag in deze droomauto rijden? Moet u nog langer nadenken om de auto in te stappen? Kijk op onze website voor het reserveren. Met de NapPas krijgt u voor 45 minuten bijvoorbeeld 310 euro korting!

Ferrari 360 Modena

Heeft u altijd al een Ferrari willen rijden? Of misschien kent u iemand die hierover droomt? Met de NapPas ontvangt u een reductie vanaf 120 euro op een rit! Tijdens de rit van 15, 30 of 45 minuten maak je kennis met de verbazingwekkende capaciteiten van de Ferrari. De 400 pk zorgen voor een acceleratie en stabiele wegligging waar u versteld van staat. Het gevoel dat u controle heeft om deze auto te besturen geeft u een behoorlijke kick.

Droomauto rijden: Porsche

Uiteraard willen we de Porsche liefhebbers niet teleurstellen. Met de NapPas op zak kunt u zo deze droomauto rijden. Voor een goede prijs rijdt u zomaar een ritje. Bereidt u alvast voor op deze ervaring: deze auto haalt namelijk gemakkelijk snelheden van meer dan 200 kilometer per uur. De Porsche heeft zeven versnellingen, een zescilinder boxermotor en, ook tamelijk uniek, de motor achterin. Daarnaast is het zitcomfort van deze auto bijzonder te noemen. Veel rijplezier dus!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.