Spanning en sensatie met de NapPas

Gepubliceerd op 7 augustus 2015

Heerlijk, het is weer zomer! Het perfecte moment om erop uit te trekken met vrienden, collega’s of met de kids. Door het mooie weer krijgen we steeds meer zin om leuke dingen te doen. Hoogste tijd dus om in te pakken en op stap te gaan; een minivakantie in eigen land! Denk je eens in: een spannende quadtocht met vrienden, lasergamen met collega’s of een spannend misdrijf oplossen met het gezin. En dat ook nog eens met korting. Klinkt goed hè? Ben je toe aan spanning en sensatie, dan zit je met de NapPas helemaal goed deze zomer.

Games

Even echt ontsnappen aan het drukke werkleven en dagelijkse routine? Hoe kun je dat beter doen dan met een uitje met spelelement vol spanning. Van Groningen tot aan Venlo, met NapPas kom je overal. Speel bijvoorbeeld The Citygame in een stad bij jou in de buurt. Jouw groep wordt onderverdeeld in teams die ieder op zoek gaan naar een berucht “boeventeam” die de stad onveilig maakt. Met behulp van je smartphone kun je elkaars locatie opsporen, stoorzenders inschakelen of virtuele wapens gebruiken. Een ideale manier om niet alleen lekker de stad te ontdekken, maar ook voor een keer in de huid van een detective te kruipen. Je hebt twee uur de tijd om de daders tegen te houden. Ideaal voor een bedrijfs- of vrijgezellenfeest, durf jij de uitdaging aan? Klik hier als je Citygame The Target wil spelen mét 20% korting. Met een kleine groep of jonge kinderen op stap maar toch zo’n spannend avontuur beleven? Met de Inspecteur Delictus speltochten beleef je op kleinere schaal een net zo spannend misdaad avontuur. In iedere stad kun je aan de slag met een andere speurtocht. Check hier de uitleg en de NapPas korting.

Toe aan een spannend potje schieten? Met jouw NapPas krijg je korting op onder andere boogschieten, lasergamen én paintballen! Waan je even helemaal in de middeleeuwen en leer in één dag alle kneepjes uit het boogschutter vak. Liever in groepsverband strijden om de eer? Ga in- of outdoor lasergamen of paintballen en houd stand tot het laatste “schot”. Daag je vrienden en collega’s uit voor een dag vol spanning en sensatie, ook kinderen zijn welkom!

Spanning en sensatie op wielen

Quad rijden door het bosBen jij een echte snelheidsmaniak of stoere roadrunner? Met jouw NapPas krijg je korting op alle uitjes waarbij je met flinke snelheden over wegen, door bossen of op parcours crost. Grijp de kans om een keer plaats te nemen achter het stuurpaneel van een zware tank. Scheur zelf met het kolossale gevaarte door de Fürsten bossen, net over de grens van Duitsland. Gegarandeerd een dag vol fun. Geef je de voorkeur aan een voertuig van iets kleiner formaat? In hetzelfde bos kun je ook leren quad rijden. Gassen met een 4-wiel aangedreven quad op het terrein van Fürsten Forrest staat gelijk aan een instant adrenaline kick, absoluut een unieke ervaring.

Uiteraard kun je ook in Nederland genieten van hoge snelheden op vier wielen. Bekijk hier alle quad uitjes met NapPas korting. Wil jij leren hoe je bijvoorbeeld het beste een noodstop kan maken op een nat wegdek en om moet gaan met gevaarlijke situaties in het verkeer? Dan is een slipcursus echt wat voor jou! Na een dag oefenen in testauto’s weet jij als een van de besten hoe je om moet gaan met onverwachte situaties op de weg.

Beleef een dag vol spanning en sensatie met de NapPas! Er is voor elk gezelschap een passende activiteit te vinden, voor welk uitje ga jij?

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!