Een romantisch uitje; drie uitstekende redenen

Home » Blog » Een romantisch uitje; drie uitstekende redenen
Een romantisch uitje; drie uitstekende redenenRomantisch uitje

Je kent je partner nog maar net of je bent al jaren bij elkaar: samen een romantisch dagje beleven is altijd een goed idee. Als je nog niet zo lang bij elkaar bent, is het een mooie manier elkaar beter te leren kennen. Waar houdt jouw nieuwe vlam van? Met wat voor uitje zou je hem of haar kunnen verrassen?


Ook als je al jaren samen bent, is het belangrijk regelmatig tijd voor elkaar vrij te maken en samen een leuke dag te beleven. In ieder artikel over relaties staat te lezen dat we moeten ‘werken’ aan de relatie. Het gaat niet vanzelf,  je moet er (samen) wat voor doen om het leuk te houden. Maar werken betekent niet dat het niet leuk mag zijn! Hier volgen drie redenen waarom een romantisch uitje de perfecte manier is om te ‘bouwen’ aan een superrelatie.

Verbinden
Nog nooit heeft een mens zoveel indrukken en prikkels te verwerken gekregen als in onze moderne tijd. Mede door de opkomst van de smartphone en Social Media zijn we 24/7 bereikbaar en dus ook constant druk en met van alles bezig. Het tempo van leven is hoog.  Zo hoog dat je vaak jezelf, maar ook je partner voorbijloopt. Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar weet je eigenlijk wel hoe het écht met de ander gaat? De meeste relaties eindigen niet door één incident, maar juist door jarenlang langs elkaar heen leven en daardoor elkaar te verliezen.

De verbinding met elkaar houden is daarom belangrijk.  Samen een dagje uit betekent echt tijd hebben voor elkaar. Laat daarom vrienden, familie en zelfs de kinderen thuis (of bij de oppas) en neem de hele dag de tijd voor elkaar. Dit is de kans weer eens met elkaar te praten en te lachen en elkaar (nog) beter te leren kennen.  Zo laat je zien: jij bent belangrijk voor mij.

Romantisch verrassen
Waarom wachten op Valentijnsdag of een jubileum om jouw partner te verrassen met een uitje? Juist op een doordeweekse dag, wanneer je partner niets vermoedt omdat jij hem/haar met een smoes verlof hebt laten nemen van werk, is een verrassingsuitje het leukst. Je partner verrassen blijkt ook één van de beste acties te zijn om je relatie een oppepper te geven. Op deze manier kun je je partner laten zien hoeveel je om de ander geeft. Je hebt moeite gedaan voor een ander iets te organiseren en dat wordt vaak zeer gewaardeerd. De meeste mensen zijn daarom gek op verrassingen. Grote kans dat jij je partner hiermee een enorm plezier mee doet en jullie beiden de vlinders weer voelen!

Verwennen
Natuurlijk kun je kiezen voor een uitje dat voor jullie beiden leuk is. Maar hoe bijzonder is het als je een uitje kiest waarvan je weet dat vooral de ánder dit erg zal waarderen (ook als je het voor jezelf nooit zou kiezen). Volgt jouw vriend altijd de formule 1 races op de voet? Laat hem een dagje zelf eens op de gaspedaal trappen op de Kartbaan. Zeker als je daar zelf helemaal niet van houdt, laat je je partner zien dat hij belangrijk voor je is. Zo kun je ook je vriendin die graag een goed glas wijn drinkt (terwijl jij zelf een bierdrinker bent) verrassen met een dagje wijnproeven bij Robbers en van den Hoogen in combinatie met een bezoek aan het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem. Je geliefde zien genieten en wellicht toch samen een glaasje heerlijke rode wijn drinken bij de open haard; romantisch toch?

Met het uitkiezen van het juiste uitje laat je zien: ik zie jou, ik houd van jou, ik wil dit graag voor en met jou doen. Besteed tijd aan elkaar en doe dit niet één keer, maar minimaal een paar keer per jaar. Maak het belangrijk en zet het in je agenda.

Romantiek moet je soms gewoon plannen…

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.