Erop uit met de NapPas in het najaar

Home » Blog » Erop uit met de NapPas in het najaar
Erop uit met de NapPas in het najaarHerfstvakantie NapPas

De r zit weer in de maand, dus trek er lekker op uit deze herfst! Voor sommigen het favoriete seizoen, voor sommigen juist niet. Maar met de NapPas is er voor iedereen iets te doen.

Of je nu een leuke activiteit zoekt voor kinderen of een echte thrillseeker bent. Onze website staat weer bomvol geweldige najaar uitjes die je niet mag missen. Hier alvast een inkijkje in het aanbod.

De kids zijn lekker vrij en het houdt maar niet op pijpenstelen regenen? Met de NapPas neem je ze voordelig mee naar de allerleukste indoorspeeltuinen door het hele land. Zo kunnen ze zich de hele dag uitleven op glijbanen, klimrekken of trampolines. Of eindeloos bouwen met lego of even rusten aan de tekentafel. Ook aan de ouders wordt gedacht met fijne Horeca erbij.

Heb jij een kleine Messi in huis? Het nationaal voetbal museum geeft nu 15% korting aan NapPashouders. Een fantastische ervaring voor jonge voetbalhelden en nog leuker met het hele team.

In een echt stadion maak je een reis langs onvergetelijke voetbal momenten uit de geschiedenis én mag je je eigen skills laten zien. Toch meer een Max Verstappen in de dop? Verschillende kartbanen door het hele land doen ook mee, dus helm op en ga voor de snelste rondetijd.

Ook een educatieve en culturele ontdekkingsreis door één van de verrassende musea is een ideaal dagje uit voor een herfstdag. Wat dacht je van gezellige bakactiviteiten voor kinderen in het Nederlands Bakkerijmuseum. Hanze- en Vestingstad Hattem is het perfecte decor om te ervaren hoe vroeger de heerlijkste broden uit een met takkenbossen gestookte oven getoverd werden of om toe te treden tot het bakkersgilde en zelf alles te leren over bakken. Met de NapPas nu met maar liefst 50 % korting. Misschien dompel jij je liever onder in het oude Rome tijdens een spannende gegidste tour door de Romeinse catacomben in Valkenburg. Een lesje geschiedenis dat je nooit meer vergeet.

Word een echte Houdini of Sherlock Holmes en probeer één van de vele Escaperooms op onze website mét een mooie korting. Ga helemaal op in een spannende setting alsof je in een film terecht bent gekomen. Ga samen met je vrienden de uitdaging aan om binnen de tijd één van de spannende mysteries op te lossen.

Ben jij een echte thrillseeker? Misschien staat Skydiven al een hele tijd op je bucketlist. Profiteer dan nu van een gereduceerd tarief met je pas bij Skydive Zeeland en Paracentrum Texel. Of laat de snelheidsduivel in je los door te racen in een Ferrari of deel te nemen aan een slipcursus. Stiekem altijd piloot willen worden? Grijp je kans en ga vliegen in een Cessna met dubbelbesturing van Tessel Air.

Ook hebben we mooie aanbiedingen voor paintballen en lasergamen op verschillende plaatsen door het hele land. Lekker actief en altijd een hit voor een uitje met grotere groepen.

Waar komen we jou tegen dit najaar? Bestel je NapPas nu en beleef het binnenkort zelf.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.