Escape Room met korting? 35 tips die je helpen

Home » Blog » Escape Room met korting? 35 tips die je helpen
Escape Room met korting? 35 tips die je helpenEscape room nappas

Waar denk je aan als je ‘Escape Room’ hoort? De meeste mensen denken aan iets uit een horrorfilm of ze denken aan iets dat lijkt op een soort paniek kamer. Escape rooms zijn eigenlijk een van de beste en leukste dingen die je met een team van mensen kan doen! Een escape room is een unieke spelervaring waarbij jij en een team van mensen voor een beperkte tijd (meestal een uur) in een kamer worden opgesloten en je alle aanwijzingen moet vinden en alle puzzels in die tijd moet oplossen om aan de kamer te ontsnappen. Op zoek naar een Escape Room met korting? Lees dan onze 35 tips met kortingen tot 20%!

1.Escape room The Basement in Hoogeveen

Jezelf laten opsluiten in een oude gemeentekluis en er vervolgens binnen een uur uit zien te komen. Korting: 10% per persoon.

2. Escape room Down the Hatch in Voorburg

November 1971 , Cooper kaapt vlucht 305 en eist $200.000. Na het ontvangen van het geld en 4 parachutes, springt hij uit het vliegtuig. Wil jij weten wat er met Cooper is gebeurd? Korting: 10% per persoon

3. Escape room in Gouda

De escape room ‘Het verdwenen kasteel van Gouda’ is gebaseerd op het kasteel dat vroeger in Gouda stond, en de geruchten dat de geest van Jacoba van Beieren hier nog steeds ronddwaalt. Korting: 10% per persoon.

4. Escape room de Zeetoren in Hoek van Holland

De toren langs de verdedigingslinie is verlaten door de Duitsers maar er ligt wel nog belangrijke informatie binnen. Zodra jullie de toren kamer betreden wordt de bomkoffer geactiveerd en hebben jullie 60 minuten om de bomkoffer onschadelijk zien te maken…Korting: 10% per persoon

5. The Hour Escapes in Enschede

Stel je eens voor; de hele wereld kan genieten van draadloze stroom! Maar daarvoor moet het apparaat nog wel op de juiste manier ingesteld worden. Kruip in de huid van Nikola Tesla, maak kennis met zijn uitvindingen en probeer zijn briljante brein te begrijpen. Korting: 10% per persoon

6. Room Escape in Maastricht

Hier kun je kiezen uit 7 zeer uiteenlopende kamers en hebben we ieder wat wils. De Pub, de pokerroom, de operatiekamer, het lab, de legerkamer, grandpa’s office en het Radium, elk met een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Korting: 10% per persoon.

7. Escape room Verdieping 13 in Den Haag

Deze escaperoom behoort tot de nieuwe generatie escaperooms, waarbij je met hoogstaande licht- en geluidseffecten volledig in de spannende sfeer wordt gebracht. Korting: 10% per persoon.

8. Escape room Scheveningen

Heb jij je altijd al eens aan willen sluiten bij de Chinese Maffia? Dan is dit je kans! Stap binnen in de kamer van de grote Chinese Maffia baas Jong Un en beleef deze unieke ervaring. Korting: 10% per persoon.

9. Escape room Locked in Amsterdam

Beleef het verhaal van de verdwenen Sovjet-onderzeeër K-129 die tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdween in de Noord Pacifische Oceaan. Korting: 15% per persoon.

10. Escape room The Cube in Hellevoetsluis

Al jaren sta je onderaan de ladder van de maffiafamilie en je bent het zat om alle rotklusjes op te knappen. Het dierbaarste bezit van de Maffiabaas is een aantal enorm grote diamanten, welke jij gaat stelen. Korting: 10 euro per ronde.  

11. Escape room040 in Eindhoven

The #1 rated Fun and Games attractie in Eindhoven met maar liefst 5 escaperooms! Met elk een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Korting: 10% per persoon.

12. Escape room in Laarbeek

Jullie vormen een groepje wandelaars in de bergen. Iedereen is moe en het wordt al donker. Dan gebeurt het onverwachte… Korting: 10% per persoon.

13. Trapped in Time in Rotterdam

Is dit het einde van de wereld? Of kunnen jullie iedereen redden van de ondergang binnen 60 minuten? Korting: 15% per persoon.

14. Escape room in Bemmel Gelderland

Hoe kom ik hieruit? Je leven lang opgesloten in de kelder van je geboortehuis. Verzorgd door enkel je moeder. Totdat… ze op een dag niet verschijnt! Waar is ze? Waarom komt ze niet meer? Honger, dorst en wanhoop overvallen je. Ik moet hier weg! Ik moet ontsnappen! Korting: 20% per persoon.

15. Escape room in Scherpenzeel Zuid Friesland

Ontrafel hiervoor sloten, codes en puzzels door slechts logica, out of the box denken en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team hiertoe in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen! Korting: 10% per persoon.

16. Escape room VideoLab in Eindhoven

Maak een weergaloze tijdreis door de techniek op Strijp-s. Wanneer je licht en geluid samen weet te brengen, zal je de kamer kunnen verlaten. Zo niet? Dan blijf je wellicht voorgoed verdwaald in de geschiedenis. Korting: 15% per persoon.

17. Room Escape Amsterdam

Room Escape Amsterdam heeft 6 kamers: Het Wapendepot, The Vault, Quarantaine, Morte Frio, The Bunker en Vietnamese Victim. Korting: 10% per persoon.

18. Escape Room Drachten

Omdat je verdacht bent van het lekken van uiterst belangrijke staatsgeheimen aan Rusland wordt je overgebracht naar de maximaal beveiligde gevangenis genaamd The Factory. Ontsnap hier maar eens uit. Korting: 10% per persoon.

19. Boerderijrecreatie (Escape Room) in Delfstrahuizen

Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Kun jij ze vinden? Korting: 5% per persoon.

20. The Escape Hunt Experience Eindhoven

Laat je hersenen kraken in ‘The Scientist’, probeer je levensvraagstuk op te lossen in ‘The Cosmology of Life’ of probeer te ontsnappen aan het lot van ‘The 27 Club’! Werk wel snel, want de tijd tikt door en je hebt maar 60 minuten. Gaat het jullie lukken? Korting: €2,50 per persoon

21. Riddle Room in Best

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond… Dan valt de deur in het slot. Kun jij ontsnappen aan de jager? Korting: 10% per persoon.

22. Escape Bunker Valkenswaard

Je wordt teruggevoerd naar een donkere periode in onze geschiedenis: de tweede wereldoorlog. Op 10 mei 1940 vielen Duitse troepen Nederland binnen en volgde een bezetting van 5 jaar. Wat doe je dan? Kiezen jullie ervoor om onder te duiken zoals Anne Frank of om te vechten tegen de bezetter? Korting: 20% per persoon.

23. Escape Room Eindhoven

Trek je CSI jas aan, pak je koffer en ga op onderzoek uit. Jouw team heeft 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er gebeurd is met John, de eigenaar van de boerderij. Korting: 10% per persoon.

24. Amaze Escape Events in Den Haag

De KGB was de belangrijkste geheime dienst van de oude Sovjet-Unie en verantwoordelijk voor de Staatsveiligheid. De KGB-escape room speelt zich af in de periode van de koude oorlog. Spanning verzekerd. Korting: 10% per persoon.

25. Logic Locks in Amsterdam

Treed in de voetsporen van Sherlock Holmes of Indiana Jones en betreed de geheimzinnige studeerkamer van de ontdekkingsreiziger Elizabeth van Leeuwenhart. Maar let op: zodra je team binnen is wordt de deur achter je gesloten en is er nog maar een weg uit. Korting: 10% per persoon.

26. Rock City Escape in Amersfoort en Utrecht

Met je team word je door de catacomben van het klooster geleid en naar de kamer gebracht. Aan de muur hangen wat religieuze prenten, in het midden staat een grote tafel met wat attributen erop, in de hoek van de kamer zie je een piano. Dan gaat de deur op slot. Lukt het je te ontsnappen? Korting: 10% per persoon.

27. Goldberg Escape in Groningen

Goldberg Escape is een uitdagende escaperoom voor jong en oud, gemaakt in steam punk stijl. Samen met vrienden en of collega’s wordt je binnen gelaten in een afgesloten zeecontainer. De ontsnapping dient in een uur gerealiseerd te zijn om de ultieme kick te beleven. Korting: 15% per persoon.

28. Escape Hunt Experience Maastricht

Bij The Missing Maiden is het aan jullie de taak om op te lossen wat er is gebeurd met de vermiste bruid Charlotte. Weten jullie op tijd het mysterie op te lossen zodat de bruiloft alsnog door kan gaan? Korting: €2,50 per persoon

29. Escape Adventure in Best, Noord Brabant

Je zal worden opgesloten in een schatkamer. Ontsnappen kan alleen door merkwaardige raadsels te ontcijferen. Ook dien je samen te werken met jouw medegevangenen om tot een vruchtbaar resultaat te komen. Kortom: Teamwork is vereist! Korting: 10% per persoon.

30. Kamer 51 in Middelburg, Zeeland

Escape Room Kamer 51 in Middelburg is de eerste en best beoordeelde Escape Room van de provincie Zeeland. In het pand zitten twee Escape Rooms (Kamer 51 en De Tovenaarskamer) waarbij je als groep 51 minuten de tijd krijgt om te ontsnappen uit een kamer vol puzzels en raadsels. Korting: 15% per persoon

31. ExitGame in Rotterdam

Door een crimineel waar je bij in het krijt staat, word je gedwongen de PortLand Bank te overvallen. Het doel is het stelen van de twee enorme roze diamanten, die er door zijn aartsrivaal zijn opgeslagen. Korting: 10% per persoon.

32. Pandora Escape Room Zoetermeer

Er is bij ons een geheime kamer ontdekt, waar jarenlang niemand van af wist. Blijkbaar zijn er in het verleden illegale activiteiten geweest in deze kamer? Het is aan jou om de geheimen die zich hier hebben afgespeeld uit te zoeken en te ontrafelen. Korting: 10% per persoon.

33. Escape Room Alkmaar

Heb jij altijd al gedroomd hoe het is om uit een gevangenis te ontsnappen? Dan vind je het vast ook heel cool om uit verschillende Escape Rooms te kunnen komen. Escape Room Alkmaar biedt jou het avontuur om dit te doen. Korting: 10% per persoon.

34. Escape Room in Ospel Limburg

Waan je hier in een land met bijzondere piramides, sfinxen en graftombes die zijn ontstaan in dit prachtige land. Het geheim van de farao dient te worden opgelost in deze zeer spannende escaperoom. Weet hier op je hoede! Korting: 10% per persoon.

35. Escaperoom teamspel bij Escape010 in Rotterdam

Bij Escape010 heb je de keuze uit verschillende kamers. Kies voor Timescape en kruip in de huid van de verstrooide professor Chronos. Je waant je in een wereld waarin tijd alles behalve vastligt. Korting: 10% per persoon.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.