Geniet van voordeel deze zomer met de NapPas

Home » Blog » Geniet van voordeel deze zomer met de NapPas
Geniet van voordeel deze zomer met de NapPasVoordeel deze zomer NapPas

Kiest u er deze zomer voor om lekker met het gezin dagjes uit te gaan in Nederland? Dan is het absoluut een gemiste kans wanneer u de NapPas niet in huis haalt! De NapPas is een kortingspas die juist is bedoeld voor gezinnen met een kleine portemonnee. Wanneer u in het bezit bent van de pas, dan kan u dit ontzettend veel geld besparen tijdens de aankomende zomer. En zeg nu eerlijk…. wie vindt dat nu niet fijn?

Tot wel 50% korting

Kortingen op uitjes kunnen soms wel oplopen tot 50 procent. Wanneer u met het gehele gezin regelmatig op stap gaat tijdens de aankomende zomer, dan houdt u dus erg veel geld over in uw portemonnee. Maximaal 4 personen krijgen korting, dus tel uit uw winst! Het enige wat u dient te doen, dat is een NapPas aanschaffen via onze website. Voor slechts 19,95 euro per jaar heeft u een lidmaatschap. Het hele jaar krijgt u dan korting op talloze leuke uitjes in het hele land.

Gevarieerd en landelijk aanbod

Het aanbod van uitjes waaruit u kunt kiezen is zeer gevarieerd. Voor elk wat wils. Kijkt u dochter bijvoorbeeld erg uit naar een potje paintball en heeft uw zoon helemaal z’n zinnen gezet op het rijden in een echte snelle Ferrari? Geen enkel probleem. Met de NapPas kunt u op meerdere verschillende uitjes korting krijgen. Zo beleeft u met uw gezin een fantastische zomer!

De NapPas bestellen

Wanneer u de pas nog voor deze zomer in huis wilt hebben, ga dan snel naar onze bestelpagina.
U kunt hier uw persoons- en betaalgegevens invullen en op de bestelknop drukken. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk de NapPas krijgt toegestuurd.

Mocht u nog vragen hebben open dan deze link, misschien dat uw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval, neem dan gewoon contact op met NapPas via het contactformulier op de website of telefonisch: tel. 0800-2017 (gratis nummer). Mailen kan ook naar info@nappas.nl

Wij wensen u een plezierige zomer met de NapPas!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.