Geschikte uitjes met uw peuter

Home » Blog » Geschikte uitjes met uw peuter
Geschikte uitjes met uw peuterpeuter uitje nappas

Zoekt u geschikte uitjes waar u uitstekend naartoe kunt met uw peuter(s)? Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal uitjes geselecteerd die erg leuk zijn voor peuters. Lees hieronder wat u kunt doen.

Speelgoedmuseum Kinderwereld

Speelgoedmuseum Kinderwereld in Roden beschikt over zeer veel oud en antiek speelgoed. Veel speelgoed waar uw peuters naar kunnen kijken, maar ook om zelf mee te spelen. Er is erg veel te zien in Speelgoedmuseum Kinderwereld. In een vaste presentatie is er een erg grote collectie antiek speelgoed (vanaf ca. 1700 tot na WO II) te zien. Ieder jaar worden wisselende grote en kleine tentoonstellingen georganiseerd. Er is in bijna alle ruimtes van het speelgoedmuseum wel iets te doen of te beleven!

Kidzcity

Het grootste indoor speel- en attractiepark Kidzcity in de Randstad is een leuke plek voor kinderen tot en met 12 jaar. Ook voor de allerjongsten is er volop vertier. Zo zijn er onder meer een klimkasteel, safaritrein, ballenbak en peuterspeelhoek. Een attractie die we vooral niet over het hoofd moeten zien: De Timekeeper! Dat is namelijk knallen met 18.000 ballen! Gegarandeerd speelplezier voor uw peuters. Als ouder kunt u gemakkelijk terecht in het restaurant. Met de NapPas krijgt u 20% korting per persoon op de entreeprijs (maximaal 4 personen). De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 19,95 per jaar en is gemakkelijk online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op KidZcity, maar ook op diverse andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan KidZcity hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u ontvangt vervolgens korting.

Tunfun

Een ideale plek om met uw peuter naartoe te gaan is Tunfun. Dit overdekte speelparadijs ligt middenin de Amsterdamse binnenstad. Meer dan 4000 vierkante meter zorgen voor veel speelplezier.
Baby’s en peuters kunnen veilig hun grenzen verleggen, leren vallen en weer opstaan. Ze kunnen glijden van de zachte glijbanen en spelen in een afgeschermde ballenbak. Of uw kind kan knuffelen met de vele boerderijdieren.
Daarnaast heeft TunFun regelmatig knutsel- teken- en schilderactiviteiten en in de vakanties/weekenden worden alle kinderen geschminkt.

Korting geschikte uitjes met uw peuter

Profiteren van aantrekkelijke korting wanneer u met uw peuter op stap gaat? Haal snel de NapPas in huis. Wanneer u de pas nog niet heeft, bestel ‘m dan snel op onze website!

Bij al deze bovenstaande uitjes ontvangt u korting met de NapPas!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.