Gezellige kerstuitstapjes

Gepubliceerd op 19 december 2016

Binnenkort begint weer de kerstvakantie. In de vakantie is er weer tijd om met de kinderen en het gezin eropuit te gaan. De dagen voor kerst of tussen de feestdagen is er weer genoeg te doen. Er zijn allerlei gezellige kerstuitstapjes. Laat zeker de NapPas-kortingen niet liggen!

Snowcenter Valkenswaard

Ligt er nog geen sneeuw op straat? Dan kunt u altijd nog naar het Montana Snowcenter in Valkenswaard. Zo beleeft u toch nog een witte kerst!

U kunt in dit snowcenter het gehele jaar skiën en snowboarden op echte sneeuw. Op echte sneeuw is natuurlijk prettig om te skiën. De 7000 vierkante meter sneeuw biedt aan de gevorderde skiër en snowboarder zeer uitdagende hellingen en – wanneer de drukte het toelaat – een buckelpiste en een big jump.

Amsterdam by night

Rond kerst pakt de stad Amsterdam altijd uit met bijzondere lichtobjecten. Onze hoofdstad is dan meer dan normaal op een mooi en uitzonderlijke manier verlicht. Nog meer reden dus om met korting een van de rondvaartboten te reserveren. Beschikt u over de NapPas, dan krijgt u korting bij verschillende rederijen. Kijk goed op onze website.

Lekker bowlen met kerst

Juist tijdens deze sfeervolle dagen is het heerlijk om de warmte op te zoeken. Een van onze gezellige kerstuitstapjes is gezellig bowlen met het gehele gezin. Gegarandeerd een succes. Op Nappas.nl loop je ook nog eens de bowlinghal binnen met korting! Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Zuid-Limburg dan kun je tegen gereduceerde tarieven bowlen bij Bowlo Bowling in Kerkrade, in het souterrain van het Leisure-Dome.

In Bowlo zijn liefst 20 moderne witte glowbanen aanwezig. Dit is een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen door duurzame LED-verlichting verlicht worden. De kleurvariaties en showelementen tijdens het bowlen zorgen voor een bijzondere ervaring! Ook vanuit Heerlen is het bowlingcenter makkelijk te bereiken!

Korting gezellige kerstuitstapjes

Korting voor onze gezellige kerstuitstapjes krijgt u met de NapPas. Kortingen kunnen flink oplopen waardoor u voor aantrekkelijke prijzen een leuke dag kunt hebben. Kijk op onze website wat u moet doen om de NapPas te bestellen.

Wij wensen u alvast een fijne kerst met de NapPas!

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!