Gezellige kerstuitstapjes

Home » Blog » Gezellige kerstuitstapjes
Gezellige kerstuitstapjesGezellige kerstuitstapjes NapPas

Binnenkort begint weer de kerstvakantie. In de vakantie is er weer tijd om met de kinderen en het gezin eropuit te gaan. De dagen voor kerst of tussen de feestdagen is er weer genoeg te doen. Er zijn allerlei gezellige kerstuitstapjes. Laat zeker de NapPas-kortingen niet liggen!

Amsterdam by night

Rond kerst pakt de stad Amsterdam altijd uit met bijzondere lichtobjecten. Onze hoofdstad is dan meer dan normaal op een mooi en uitzonderlijke manier verlicht. Nog meer reden dus om met korting een van de rondvaartboten te reserveren. Beschikt u over de NapPas, dan krijgt u korting bij verschillende rederijen. Kijk goed op onze website.

Lekker bowlen met kerst

Juist tijdens deze sfeervolle dagen is het heerlijk om de warmte op te zoeken. Een van onze gezellige kerstuitstapjes is gezellig bowlen met het gehele gezin. Gegarandeerd een succes. Op Nappas.nl loop je ook nog eens de bowlinghal binnen met korting! Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Zuid-Limburg dan kun je tegen gereduceerde tarieven bowlen bij Bowlo Bowling in Kerkrade, in het souterrain van het Leisure-Dome.

In Bowlo zijn liefst 20 moderne witte glowbanen aanwezig. Dit is een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen door duurzame LED-verlichting verlicht worden. De kleurvariaties en showelementen tijdens het bowlen zorgen voor een bijzondere ervaring! Ook vanuit Heerlen is het bowlingcenter makkelijk te bereiken!

Korting gezellige kerstuitstapjes

Korting voor onze gezellige kerstuitstapjes krijgt u met de NapPas. Kortingen kunnen flink oplopen waardoor u voor aantrekkelijke prijzen een leuke dag kunt hebben. Kijk op onze website wat u moet doen om de NapPas te bestellen.

Wij wensen u alvast een fijne kerst met de NapPas!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.