Goede voornemens 2016

Home » Blog » Goede voornemens 2016
Goede voornemens 2016Goede voornemens 2016 Nappas

Hoe zit het eigenlijk met jouw goede voornemens? December is vaak het moment waarop de meeste mensen beseffen dat de goede voornemens van afgelopen jaar op een laag pitje zijn gezet. Met oud en nieuw sluit je toch weer een heel jaar af en kijk je uit naar een fris nieuwjaar. Welke goede voornemens heb jij dit jaar nog niet van je lijstje gestreept, maar wil jij aankomend jaar zeker doen? Wij hebben alvast een bucketlist voor je gemaakt! Durf jij het aan?

Nummer 1 bucketlist: parachutespringen

Parachutespringen staat bij veel mensen op nummer 1 op de bucketlist. Hoewel deze activiteit niet valt onder de categorie ‘goede voornemens’ zoals bijvoorbeeld een dieet volgen, is parachutespringen wel iets wat je ooit gedaan moét hebben! Dus waarom niet in 2016? Bij Paracentrum Texel beleef je de dag van jouw leven! Tijdens een inleidende instructie legt een instructeur uit wat jou te wachten staat. Vervolgens stap je het vliegtuig in en word je aan een instructeur gekoppeld. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster zweef je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur door de lucht! Na ongeveer een halve minuut opent een grote parachute en kan je genieten van een schitterend panorama uitzicht. Deze ervaring zal je nooit vergeten! Met de NapPas ontvang je bij Paracentrum Texel 10% korting!

Begin het nieuwe jaar goed!

In deze koude wintermaanden kan het erg glad zijn op de weg. Dit is dan ook de oorzaak van veel ongelukken in Nederland. Met een slipcursus leer je op de juiste manier te reageren, wanneer je met de auto in de slip dreigt te raken.

Goed voornemen 2016: leren skiën

In de kerstvakantie gaan veel mensen op wintersport om te genieten van gezelligheid en de sneeuw! Maar wintersport is niet voor iedereen weggelegd, want voor sommige mensen is skiën van de hoge bergen een angstig moment. Zeker als zij nooit hebben leren skiën. Kan jij ook nog niet skiën, maar wil jij dit wel? Dan is het verstandig om eerst lessen te nemen in een indoorskihal. In deze 4 indoorskihallen ontvang je met NapPas korting. Boek een aantal lessen en voor je het weet ben jij wintersport-proof!

Voor slechts €29,95 profiteer je het hele jaar door van korting op de leukste uitjes en activiteiten. Met de NapPas krijg je niet alleen korting op uitjes door heel het land voor jezelf, maar ook voor 3 andere personen! Verras je vrienden / familie met een gezellig dagje uit, of ga samen met een vriend / vriendin jouw bucketlist af! Klik snel verder en bemachtig jouw eigen NapPas!
Op zoek naar nog meer tips voor jouw bucketlist of goede voornemens? Met jouw NapPas kun je van nog veel meer spannende activiteiten profiteren. Spectaculair quad rijden over een uitdagend behendigheidsparcours met kuilen, scherpe bochten en flinke hoogte verschillen. Bekijk hier alle uitjes die jij met korting kan beleven. Wat staat er allemaal op jouw bucketlist?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.