Goedkope dagjes uit met het gezin

Home » Blog » Goedkope dagjes uit met het gezin
Goedkope dagjes uit met het gezinGoedkope dagjes uit met het gezin NapPas

Een goedkoop dagje uit met het gezin? Bestaat dat nog? Jazeker. De NapPas is er juist op gericht om mensen (vooral met kinderen) een goedkoop dagje uit te bieden. Bij NapPas vinden we het belangrijk dat iedereen voldoende plezier kan beleven, ook wanneer de portemonnee soms minder goed gevuld is.

Veel gezinskorting met de NapPas

Wanneer u over een NapPas beschikt, dan kunnen kortingen soms wel oplopen tot 50 procent! Dat is niet niks. Vooral wanneer u meerdere kinderen heeft, kan dit een groot voordeel zijn. De korting geldt namelijk voor maar liefst 4 personen! Het enige wat u dient te doen is een NapPas bestellen voor slechts 19,95 euro per jaar. U kunt dan onbeperkt van kortingen genieten op al onze uitjes.

Een greep uit ons gezinsaanbod

Op Nappas.nl bieden we zeer veel geschikte uitjes voor het gehele gezin, waarbij iedereen – jong en uit – een gegarandeerd leuke dag heeft. Hieronder staan enkele leuke voorbeelden voor tijdens de zomer.

Familiepark ‘Billybird Park Hemelrijk’

Dit fantastische park ligt in het buitengebied van Volkel (vlak bij Uden). Er is hier van alles te beleven. Het centrum van het park bestaat uit een groot strandbad. Heerlijk om even in de zomer af te koelen met de kinderen. Rondom het bad bevinden zich allerlei attracties. Een survivalbaan, een hele snelle bootjesglijbaan, een klimberg en een achtbaan: het zijn enkele voorbeelden van dit avontuurlijke park!

Zeehonden bezichtigen

Houden uw kinderen en u zelf van dieren? Dan kunt u een uitstapje naar de Zeehondenopvang Stellendam beslist niet missen. Zeehonden kunt u hier van zeer dichtbij zien. Het voelt in dit zeehondencentrum net alsof je zelf in zee bent. Kinderen kunnen over zandbanken klimmen en het uitzicht ziet er net uit als een echte zee. Erg leuk om met het gehele gezien naartoe te gaan.

Groot aanbod

Kijk op onze website voor nog veel meer leuke dagje uit met het gezin. Heeft u nog geen NapPas, bestel die dan snel via onze site https://www.nappas.nl/bestellen/afrekenen/

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.