Goedkope uitjes met kind op een zonnige- en regenachtige dag!

Home » Blog » Goedkope uitjes met kind op een zonnige- en regenachtige dag!
Goedkope uitjes met kind op een zonnige- en regenachtige dag!goedkope uitjes met kind doen

Goedkope uitjes met kind gezocht? Niet alles hoeft natuurlijk duur te zijn.. Er zijn genoeg leuke low budget uitjes die je met het hele gezin kan doen! De leukste uitjes zijn vaak ook gratis uitjes, je kunt jezelf namelijk ook een hele middag vermaken zonder dat jij hiervoor hoeft te bepalen. In Nederland is zoveel te doen zonder dat dit perse geld hoeft te kosten. Kinderen vinden vaak de kleinste dingetjes al leuk!

Van heerlijk wandelen, op de blote voeten in het zand spelen of een kleedje mee en in het bos hutten bouwen. Ook gratis uitjes met kinderen zijn hartstikke leuk om te doen! Er zijn ook vele low budget uitjes die je met kleine kinderen kan doen zodat de kinderen zich prima uitleven en het hele gezin een leuke dag heeft!

De leukste tips over goedkope uitjes met kinderen vind je hier! Wij hebben de leukste (gratis) uitjes voor jou op een rij gezet. Van Zuid-Holland, Noord-Holland tot een Noord-Brabant en Groningen. Overal in Nederland zijn low budget uitjes met kinderen te vinden!

goedkope uitjes met kind doen

Low budget uitjes op een regenachtige dag

Wanneer het weer buiten wat minder is, maar je toch een leuke uitjes met kinderen wil doen, is een grote speeltuin een echte aanrader! Denk bijvoorbeeld aan kinderstad Heerlen in Limburg, waarbij je met de kinderen veel plezier kan beleven tussen allerlei speeltoestellen. Ook bij KidZcity kunnen jullie je een hele dag vermaken met het hele gezin, heb je speciale kinderactiviteiten, lekker eigen eten en drinken meenemen en zo heb je een goedkoop dagje weg!

Ga op avontuur tijdens een escape room

Bij slecht weer is ook Escape Room Scheveningen een bezoekje waard! Het is de moeite waard omdat je samen een test moet doorstaan in 60 minuten. Zenuwslopend, maar echt een hele belevenis! Samenwerken staat hier dan ook centraal! Daarna kun je zelfs nog lekker wandelen over het mooie strand, wat een leuke aanvulling is van een dagje uit!

Kinderen vinden dit natuurlijk spannend, leuk en vernieuwend! Hoe leuk is het om samen tot een oplossing te komen als gezin zijnde.

Liever een dagje uit naar een museum?

Zijn jullie meer van het bezoeken van een museum? Dan kunnen jullie in Noord Brabant terecht bij museum Bevrijdende Vleugels. Hier leer je veel over de militaire gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis. Geen gratis uitje.. Maar wel een heel leerzaam uitje!

Wat vaak ook erg leuk is om in de gaten te houden; de lokale krant! Als je de lokale krant goed in de gaten houdt lees je veel over open dagen. Op deze momenten is het zo dat je met kinderen naar open dagen van bedrijven of organisaties kan. Hier kun je dan een kijkje nemen, maar vaak is hier ook wel iets feestelijks. Dit is ook een van de leuke low budget uitjes!

Leuke (gratis) uitjes om te toen op een zonnige dag

Wat erg leuk is om te doen op een droge of zelf een zonnige dag? Geocaching met de kinderen! Je kan met je smartphone en een App kinderen zoeken. In heel veel landen zijn de geocaches verspreid zodat je met jouw kinderen op avontuur kan gaan!

Op ontdekking naar nieuwe dieren

Wat ook een leuk uitje met kinderen is, is naar een kinderboerderij of naar een dierentuin! Denk bijvoorbeeld aan reptielenhuis de Aarde, waar je met de kinderen bijzondere dieren kan tegenkomen. Op een kinderboerderij of in een dierentuin zullen kinderen een leuke dag beleven, ze kunnen heerlijk spelen en tegelijkertijd ook nog dingen leren over de dieren die op aarde leven. Hoe leuk is dat!

Voor speciale kinderactiviteiten moet je zijn bij Kameleondorp Terherne. Een avontureneiland waarbij paden je leiden over verschillende soorten landschappen waardoor je een echte avontuurlijke dag kan beleven!

Geniet van de gratis uitjes die er te bedenken zijn

Liever er gratis op uit? Denk er dan eens aan om de pretparken en een speeltuin achter wegen te laten.. Een van onze leuke ideeën is namelijk kijk eens om je heen.. Ga lekker een dagje vliegtuig spotten, neem bijvoorbeeld de verrekijker mee en fantaseer over de bestemming van de vliegtuigen die jij tegen komt.

Is er in de omgeving ergens een plas of een meertje waar jullie je als gezin kunnen vermaken? Neem een kleedje mee en installeer jezelf op een mini strandje. Neem leuk speelgoed mee voor de kinderen en ze zullen zich wel vermaken met het vangen van visjes, het bouwen van zandkastelen of lekker ravotten met elkaar. Meer low budget kun je het toch niet bedenken?

Op zoek naar een grote speeltuin met allerlei speeltoestellen?

De meeste kinderen maak je natuurlijk blij met een dagje spelen in speeltuinen. Leuk voor kinderen die nog jong zijn, maar ook voor de iets oudere kinderen heel leuk. Een van de leukste tips is toch wel Kabouterland Speeltuinen en Zoo, hier ontdek je telkens weer een nieuwe sprookje. Spelen, wandelen en genieten van de natuur, hier kan het allemaal! Dit is toch wel een leuk uitje voor het hele gezin!

Toch liever naar Zippa Zebra Funjungle? Tussen de ballenbaden, luchtkussens, glijbanen en klimtoestellen je een dagje vermaken? Deze speeltuin heeft het allemaal! Leuke attracties voor de kinderen die al wat ouders zijn, maar ook voor de kleine kinderen zeer geschikt! Dit is ook een plek waar ouders op een terras iets lekkers kunnen drinken en ook lekker kunnen genieten van de speeltuin. Hoe leuk is het om in deze speeltuin een kinderfeestje van de kids te organiseren?

goedkope uitjes met kind

Jouw uitjes nog goedkoper maken? Kies NapPas!

Natuurlijk zijn er ook nog veel meer andere dingen die leuk zijn om te doen. Voor de kleintjes, door de grotere kinderen en natuurlijk ook voor de hele familie. Van speeltuin, tot aan het ontmoeten van levensechte dinosaurussen, pretparken, het land van Jan Klaassen en het Nijntje Museum. Van uitjes in de Utrechtse heuvelrug, de Zaanse schans tot aan Noord Holland en Groningen. Vele uitjes zijn natuurlijk niet gratis, voor alle leuke dingen moet bijna betaald worden.

Gratis uitjes kun je natuurlijk ook zelf bedenken, een frisse neus halen op het strand in Zuid-Holland of een dagje spelen in de speeltuin. Low budget uitjes zijn er natuurlijk in overvloed, deze vinden de meeste kinderen natuurlijk ook erg leuk! Dit is allemaal leuk natuurlijk, maar hebben jullie al gehoord van de NapPas?!

Zo wordt een leuk uitje namelijk nog veel leuker! Een pas, die een (naar jouw keuze) een X aantal jaar geldig is, waarbij je korting krijgt op meer dan 250 leuke uitjes! Van een grote speeltuin, tot een dierentuin, dan uitjes met kinderen op een regenachtige dag tot aan leuke tips voor op de zonnige dagen!

Met de NapPas krijg je korting op vele uitjes, zo maak jij van alle uitjes, low budget uitjes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.