Hellevoetsluis, oude vestingstad met korting!

Home » Blog » Hellevoetsluis, oude vestingstad met korting!
Hellevoetsluis, oude vestingstad met korting!Hellevoetsluis, oude vestingstad met korting! NapPas

De bijzondere ligging aan het Haringvliet is van grote invloed op het verloop van de geschiedenis van Hellevoetsluis. Vanaf de 16e eeuw werd het een echte oorlogshaven met unieke verdedigingswerken. In deze oude vestingstad is prachtige historie te vinden.

Vroeger was Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven. Grote zeehelden zoals Michiel de Ruyter hadden in Hellevoetsluis hun thuishaven. Piet Hein bracht in Hellevoetsluis zijn ‘Zilvervloot’ ons land binnen. Vanaf 1602 was Hellevoetsluis eeuwenlang de belangrijkste Hollandse marinehaven. Vandaag de dag is nog veel van deze historie zichtbaar. Daarnaast is er in deze prachtige vestingstad veel te beleven. We zetten de leukste activiteiten in Gemeente Hellevoetsluis op een rij, die je kunt bezoeken met korting met de NapPas.

Nationaal brandweermuseum

Het Nationaal Brandweermuseum Hellevoetsluis is gevestigd in twee statige voormalige marine gebouwen. Waar vroeger de zeilschepen werden bevoorraad met touw, katrollen en kogels, vind je brandweervoertuigen en stoomspuiten. De collectie bevat brandbestrijdingsmiddelen stammend uit de 17e eeuw. Voor de meeste jongens is het museum een droom die werkelijkheid wordt. Korting met NapPas op het Nationaal Brandweermuseum: €1,00 korting per persoon. (maximaal 4 personen)  

The Cube Escape Room

The Cube Escape Room  is gevestigd in het mooie Winkelcentrum De Struytse Hoeck te Hellevoetsluis. Deze escape room wordt genoemd in de top 10 van Nederland. Het doel is een aantal enorm grote diamanten te stelen van de maffiabaas en deze door te verkopen. Lukt het jouw team om alle puzzels op te lossen? Je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen en je zult al snel merken dat de tijd begint te tikken…  Korting met NapPas op The Cube Escape Room: €10,00 korting op een speelronde voor 2-6 personen.

Bestel de NapPas

Om voor de aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig de NapPas online. NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten. Er zit dus altijd een leuk uitje bij! Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.