Onze herfstuitjes

Home » Blog » Onze herfstuitjes
Onze herfstuitjesHerfst uitjes NapPas

Inmiddels hebben we afscheid moeten nemen van de heerlijke zomer. De blaadjes vallen voorzichtig naar beneden, het waait weer wat harder en het wordt langzamerhand iets kouder. Maar zoals ieder jaargetijde is het altijd tijd om er lekker op uit te gaan. Daarom onze herfstuitjes die met korting zijn te reserveren.

High tea

Tijdens de herfst is het lekker om warm binnen te zitten. Laat de regen buiten maar vallen, terwijl u aan het genieten bent. Want dacht u van een High Tea? Bij Aalsmeer Rondvaart is het mogelijk om lekker droog een rondvaart te maken met aansluitend een High Tea. Met een overdekte praam vaart u langs (oude) seringenakkers die liggen in een uniek stukje Hollandse natuur. Hierna kunt u aanschuiven in restaurant Centennial voor de High Tea. Met de kortingspas NapPas ontvangt u korting op dit uitje.

Naar de indoorspeeltuin

Is het veel te nat of koud om met de kinderen naar buiten te gaan? Waarom niet gewoon naar een indoorspeeltuin? Deze speeltuinen zijn er niet voor niets: ze bieden u de kans voor de mooiste herfstuitjes en uw kinderen overdekt te laten spelen terwijl u een drankje op het terras kunt drinken. Met de NapPas heeft u korting op diverse indoor speeltuinen. Laat uw kinderen dus lekker ravotten. Voor iedere leeftijd is er wel iets leuks.

Voetbal en museum

Als het te nat is om zelf een balletje te trappen, kunt u altlijd nog naar het voetbalgeschiedenis-museum. Het museum heet ‘De Voetbalexperience’ en is gevestigd in het Herstaco stadion in Roosendaal. Wij bieden met de NapPas korting op het zien van de belangrijkste schatten van onze Nederlandse voetbalgeschiedenis. Dacht je deze dag niet zelf te voetballen? Dan heb je het helemaal mis. In de skillzone kun je jouw voetbaltalent laten zien, dribbelen, schieten, sprinten en koppen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.