Herfstvakantie-aanbiedingen ❤ tips

Home » Blog » Herfstvakantie-aanbiedingen ❤ tips
Herfstvakantie-aanbiedingen ❤ tipsHerfstvakantie NapPas

Het is weer bijna herfstvakantie! Een heerlijke tijd voor kinderen om eropuit te gaan of thuis te knutselen terwijl de regen op de ramen tikt. We geven je graag een aantal tips voor gezellige activiteiten en herfstvakantie-aanbiedingen, zodat het een geweldige vakantie wordt met je kinderen.

KidZcity in de herfstvakantie – 20% korting met NapPas

In een oude fabriekshal in Utrecht bevindt zich een wereld die helemaal om kinderen draait: KidZcity. Voor kinderen is dit een fantastische plek waar zij kunnen spelen in het klimdoolhof, de botsauto’s, de flitsende lasergames of de safari trein naar dat gigantische kasteel vol glijbanen. Ook voor de allerkleinsten is het een ideale plek om zich uit te leven. Vanaf het terras kunnen vaders en moeders toezicht houden en er is gratis draadloos internet. Herfstvakantie-aanbiedingen Kidzcity: 20% korting per persoon op de entreeprijs, maximaal 4 personen met de NapPas.

MergelRijk aanbiedingen – 10% korting in herfstvakantie

Een leuke herfstvakantie-activiteit is een dagje uit naar MergelRijk. In de grotten van Valkenburg beleef je de meest spannende avonturen. Er leven vleermuizen, er worden grotchampignons gekweekt en er worden fossielen opgegraven. Je kunt met een gids de grotten bezoeken, maar je kan ook zelf op ontdekkingsreis gaan. Voor kinderen is er een spannende speurtocht door de mergelgrotten. Ze kunnen ook deelnemen aan een creatieve workshop met mergel. Herfstvakantie-aanbiedingen MergelRijk: 10% korting per persoon, maximaal 4 personen.

Mini Mundi – Herfstvakantie-aanbiedingen 15% korting

Ook als het in de herfstvakantie slecht weer is, kun je genoeg leuke dingen doen. Voor kleine en grote kinderen is er een uitdagende klimtoren, botsauto’s en een klimvulkaan. Bij de speeltuin van Mini Mundi zit ook een peuterhoek, waar de kleintjes kunnen klimmen en klauteren op een zachte achtergrond of met mega blokken torens kunnen bouwen. Herfstvakantie-aanbiedingen Mini Mundi 15% korting per persoon.

Bestel de NapPas kortingspas

Hierboven vind je slechts een greep van alle herfstvakantie-aanbiedingen met korting, die je kunt reserveren. Kijk verder op NapPas.nl waar je nog meer naar toe kunt gaan met korting.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.