Het is weer voorbij…

Home » Blog » Het is weer voorbij…
Het is weer voorbij...Herfst-uitjes

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Maandag aanstaande is het officieel Herfst en moeten we dus weer een maand of negen wachten op een nieuwe zomer. Maar gelukkig valt er ook in het najaar genoeg leuks te doen!

En zeker als je dat doet met flink wat korting met je kortingspas van NapPas. Wij verzamelden een aantal leuke uitjes voor de komende tijd, bijvoorbeeld tijdens de Herfstvakantie, dit jaar van 12 tot en met 20 oktober (regio Zuid) of van 19 tot en met 27 oktober (regio’s Midden en Noord).

Museum-bezoek

Het ideale uitje voor als het buiten nat en guur is: een bezoek aan één van de prachtige musea die ons land rijk is. Trek er bijvoorbeeld met de kinderen op uit naar Roden vlakbij Groningen voor een bezoek aan Kinderwereld, een speelgoedmuseum boordevol oud en antiek speelgoed vanaf ongeveer het jaar 1700. En, heel leuk: ieder jaar is er in oktober een groot evenement – Oktobermaand Kindermaand – waar Speelgoedmuseum Kinderwereld aan deelneemt met verschillende leuke activiteiten. Met jouw NapPas krijg je 25% korting (maximaal 4 personen).

Iets wat hier prima op aansluit: het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Amersfoort) waar je terecht kunt voor 160 verschillende oude ambachten, beroepen, winkeltjes en, in het Speelgoed Museum, poppenhuizen, ouderwetse spelletjes, antieke beren en Dinky Toys. Profiteer van 10% korting met je NapPas (maximaal 4 personen).

De natuur in

Ook al kan het soms flink spoken tijdens de Herfstmaanden, het is natuurlijk ook vaak genoeg prachtig weer. Ideaal om er op uit te trekken en te genieten van de natuur in schitterende herfstkleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het parkachtige Openluchtmuseum Ootmarsum? Daar wandel je te midden van heerlijke herfstkleuren en -geuren door de geschiedenis van landstreek Twente. En natuurlijk met NapPas-korting; 25% korting per persoon (maximaal 4).

Ook een echte aanrader: Klooster Ter Apel in het zuidoosten van de provincie Groningen. Dit middeleeuwse klooster uit 1465 ligt middenin een 200 hectare groot bos waar je zeker ook in de Herfst volop kunt genieten van de natuur. Het klooster zelf beschikt over een uitgebreide kruidentuin en binnen kun je terecht voor verschillende exposities. Entree voor maximaal 4 personen met € 1,50 korting per persoon op vertoon van je NapPas.

Indoor Speeltuin Marvy’s

Ideaal voor een leuk dagje uit met het gezin bij slecht weer tijdens de Herfstvakantie: de indoor speeltuin Marvy’s Speelwereld in Heesch (Noord-Brabant, nabij Oss). En daar is werkelijk aan alles gedacht! Zo is er een speciale ruimte met passend speelgoed voor jouw baby of dreumes van 0 t/m 3 jaar. En kinderen van 4 t/m 10 jaar kunnen zich heerlijk uitleven met een groot speeltoestel om in te klimmen en klauteren. Ouder en begeleiders – met gratis entree! – kunnen terecht in de zitruimte met een prima horecakaart voor hun natje en droogje, verschillende recente tijdschriften en gratis WIFI.

Met de NapPas ontvang je bij indoor speeltuin Marvy’s altijd € 1,50 korting per kind, geldig voor maximaal 4 kinderen van 0 tot 12 jaar. Meer informatie: Indoor Speeltuin Marvy’s.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.