Iets leuks doen met het gezin?

Home » Blog » Iets leuks doen met het gezin?
Iets leuks doen met het gezin?

We zitten midden in de zomer en u weet nog niet wat u gaat doen. Jullie kinderen hebben bijna vakantie en ze staan te popelen om iets leuks te doen, maar de vraag is wat we gaan doen? Ook in Nederland is het leuk om tijdens de vakantie iets leuks te doen. Een vakantie naar het buitenland met het gezin kan al veel kosten, dus waarom zou u niet gaan besparen op de kosten en een NapPas aanschaffen? Wat dacht u bijvoorbeeld van de pretparken in Nederland, maar ook de dierentuinen mogen niet vergeten worden. Dit is een greep van een aantal uitjes die u met de NapPas kunt bezoeken, want er is nog veel meer!

U kent het wel, elk jaar vragen de kinderen wat gaan we doen van de zomer. Bij NapPas bent u op het juiste adres. NapPas is de perfecte formule om met het gezin iets leuks te doen. De kinderen kunnen via onze handige zoekmodule zoeken naar het uitje wat bij ze past. Niet elk kind is hetzelfde en daar heeft NapPas rekening mee gehouden. Houdt uw kind van cultuur dan kunnen jullie bijvoorbeeld musea gaan bezoeken. Wilt u dit jaar meerdere keren naar hetzelfde uitje gaan dan is dat ook geen probleem. De NapPas houdt overal rekening mee om het u zo aantrekkelijk mogelijk te maken! Uiteraard is de NapPas niet alleen voor gezinnen, want u kunt ook met vrienden diverse uitjes bezoeken. De NapPas heeft daarom een brede doelgroep, dus er is voor ieder wat wils!

Iets leuks doen met ons aanbod

Het werd net al aangegeven. Met de NapPas kunt u bijvoorbeeld naar een pretpark gaan, maar ook naar een aantal musea om iets leuks te doen. Het mooiste van de NapPas is dat het aanbod ook jaarlijks wordt uitgebreid., dus het aanbod blijft altijd variërend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, dat u de zomer of winter niet doorkomt om iets leuks te doen. U profiteert heel het jaar van de NapPas, omdat het aanbod zo breed is. Door heel Nederland heeft NapPas uit met korting. De onderstaande type uitjes zijn er bijvoorbeeld:

  • Actie en Avontuur
  • Dierentuinen
  • Diverse dagjes weg
  • Escape Room
  • Musea
  • Rondvaarten
  • Speelparadijzen
  • Sportief & Beweging

U ziet dus dat dit een breed aanbod aan uitjes is. Het is ook mogelijk om een uitje te combineren. Iets leuks doen en combineren is dus ook mogelijk. Stel dat u in de ochtend naar een uitje wilt dan kunt u vervolgens kijken of er in de middag een uitje is dat in de buurt is.

Iets leuks doen met korting

Het is dus een voordeel van de NapPas dat wij beschikken over een hoop uitjes die door heel Nederland zijn verspreid. Dit is niet het enige voordeel voor u en het gezin of misschien wel met uw vrienden om iets leuks te doen. U profiteert namelijk van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. De kortingen lopen tot maar liefst 50% op of zelfs meer! Dit is dus de ideale oplossing om iets leuk te doen waarbij u dus ook korting krijgt. Bij het bezoek aan een uitje hoeft u alleen uw NapPas te laten zien en dan profiteert u van hoge kortingen. Er kunnen ook meerdere personen op 1 NapPas. U kunt namelijk met 1 NapPas 3 anderen meenemen, dus wat wilt u nog meer?

Bestel de NapPas om iets leuks te doen

De NapPas bestelt u eenvoudig online voor slechts € 29,95 per jaar. In een aantal klikken heeft u de NapPas al in huis. U wilt de kortingen om iets leuks te doen toch ook niet missen? Heel veel gezinnen gingen u al voor, alleen u nog niet! In Nederland bent u vaak afhankelijk van het weer. Als het regent dan wilt u natuurlijk niet in de regen naar een uitje gaan dat buiten is. NapPas heeft hier rekening mee gehouden. Wij hebben namelijk diverse uitjes die overdekt zijn, zodat u ook met slecht weer bij ons terecht kan.

Meer plezier voor minder geld dat zijn de kernwaarden van de NapPas. Als u op de portemonnee moet letten, dan is dit de ideale oplossing voor u. Wilt u meerdere keren naar hetzelfde uitje gaan dan is dat geen probleem. U kent het vast wel. Een dagje naar bijvoorbeeld een pretpark leidt tot grote verhalen bij de kinderen. Wij zien vaak dat kinderen nog een keer naar hetzelfde uitje willen, omdat het een leuke ervaring voor ze is geweest. De NapPas zorgt ervoor dat uw kinderen nog een keer naar het uitje kunnen. Mochten ze drie keer in een jaar willen dan is dat ook geen probleem. Doordat de NapPas slechts € 29,95 per jaar is haalt u het er snel uit. Als u meerdere uitjes per jaar bezoekt, dan heeft u de kosten er al uit. U wilt deze hoge kortingen voor uitjes toch ook niet mislopen? Iets leuks doen met korting is altijd aantrekkelijk.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van hoge kortingen voor dagjes uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.