Iets leuks doen samen met je vriend of vriendin

Home » Blog » Iets leuks doen samen met je vriend of vriendin
Iets leuks doen samen met je vriend of vriendiniets leuks doen korting

Het creëren van magische momenten in een relatie is iets wat maar weinig mensen doen. Zonde, want het is één van de belangrijkste ingrediënten voor een sprankelende relatie. Nu is er geen reden tot paniek. Je krijgt van ons een aantal tips, zo kun je dit weekend nog iets leuks doen met je vriend of vriendin. En zoals gezegd wordt: alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat geldt dus ook voor jouw relatie!

Romantisch gebaar

Maak een speciaal ontbijtje op bed voor je geliefde. Met bloemen en champagne wordt een ontbijtje extra feestelijk. Wat ook altijd een succes is, is een handgeschreven kaart of brief met een persoonlijke tekst uit het hart. In plaats van het uit te spreken, vinden veel mensen het makkelijker hun gevoelens te uiten op papier. Iets leuks doen zoals dit, wordt zeker gewaardeerd door je geliefde!

Iets leuks doen met je vriend of vriendin, buiten de deur

Het mooiste cadeau is een onvergetelijke belevenis. Samen iets leuks doen, creëert mooie herinneringen voor ‘later’. We zetten hieronder een aantal originele uitjes op een rij, waarmee je je geliefde kunt verrassen. Alle onderstaande uitjes zijn met korting.

    • Helikoptervlucht: voel je helemaal in de wolken met je geliefde. Samen beleef je een romantische helikoptervlucht met een fotomoment na de helikoptervlucht. Geniet met dit uitje van een prachtig uitzicht en kruip dicht tegen elkaar aan. Heliwens korting: 35% korting per persoon
    • Zelf achter het stuur van een tuk tuk: je neemt zelf plaats achter het stuur van één van de Italiaanse Piaggio´s. Deze worden ook wel Cabrio tuk genoemd. Dit is vast en zeker de leukste tocht van je leven. Met een routebeschrijving in de hand, toer je samen door het Limburgse land. Gegarandeerd succes als je iets leuks wilt doen met je vriend of vriendin. Hoeve Sam korting: 10% korting voor maximaal 4 personen.
    • Stoomschip SS Rotterdam: op het voormalige stoomschip kun je lekker eten, drinken en overnachten. Samen kun je genieten van een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Je waant je even acteur in de romantische film Titanic, maar dan met goede afloop. ss Rotterdam korting: 20% korting per persoon.
    • Wijnproeverij: verras je geliefde met een originele wijnproeverij. Samen leer je de kunst van het wijnproeven. Je krijgt een korte rondleiding door de authentieke kelders van het wijnhuis, en na afloop volgt een kleine proeverij. Dat smaakt toch naar meer? Robbers en van den Hoogen wijnhuis korting: 10% korting per persoon. 

Uitjes met korting reserveren

Wil je iets leuks doen met je vriend? Kijk voor reserveren met korting op onze website. Ben je op zoek naar ideeën voor een kidsfeestje, ook dan helpen we je graag met tips. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.