Indoor activiteiten

Home » Blog » Indoor activiteiten
Indoor activiteitenMet korting naar Museum Bevrijdende Vleugels | NapPas

Ook tijdens de koude wintermaanden kun je met de NapPas op veel plaatsen korting krijgen. Buiten? Brrr… Van musea tot pretparken, hieronder hebben wij de leukste indoor activiteiten voor je opgesomd.

Musea: een leerzame binnenactiviteit

  • Museum Bevrijdende Vleugels. Voor een middag geschiedenisles over de Operatie Market Garden zit je hier goed. Midden in de bossen ligt dit indrukwekkende museum met unieke vliegtuigen, rupsvoertuigen, tanks, gliders, legerjeeps, Zündapp-motoren, afweergeschut, kanonnen en munitie gebruikt in de WOII. 25% korting met NapPas.
  • Villa Zebra. Een uniek kindermuseum van 3 t/m 12 jaar gevuld met hedendaagse beeldende kunst. Volg een workshop of doe samen met je ouders een interactieve tentoonstelling aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten. €2 korting met NapPas.
  • Romeinse Katakomben. Dit is niet zomaar een museum, maar daadwerkelijke Katakomben van de Romeinen in Valkenburg. Dwalend door de gangen neemt de gids jullie mee naar vroeger.  Een unieke indoor activiteit! Tot €1 korting met NapPas. 

 

Escape Room

  • Escape Room Alkmaar. Heb je altijd al willen ontsnappen uit een gevangenis? En vind je het geweldig om daardoor uit meerdere kamers te kunnen ‘escapen’? Ontsnap samen met jouw team in één uur tijd uit te ruimte. 10% korting met NapPas.  
  • Escape Room de Zeetoren in Hoek van Holland. In deze verlaten toren, waarmee de Duitsers destijds de Europese kust mee verdedigde, ligt nog belangrijke informatie. Lukt het jou om de bomkoffer binnen het tijdsbestek van 60 minuten onschadelijk te maken? Wederom 10% op vertoon van de NapPas. 
  • Escape Room Locked Amsterdam. Van ontsnappen uit een gevangenis, tot het onschadelijk maken van bommen, kun je hier het raadsel van de Sovjet-onderzeeër oplossen. Dit doe je in de studeerkamer van de omstreden Hugo Laanen, die hier aan is begonnen. Bij deze Escape Room krijg je 15% korting met NapPas. 

 

Binnenspeeltuin

  • Indoor Speeltuin Marvy’s. Tsja, nu het weer buiten wellicht te koud is, kunnen de kinderen fijn binnen spelen. In Heesch, in de buurt van Oss, ligt Marvy’s Speelwereld. Met 1000m2 geschikt voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar. Met NapPas krijg je €1,50 korting per kind. 
  • Monkey Town Wijchen. Hier vind je zoal; klim- en klautertoestellen, ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Geschikt voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. 25% korting per kind met de NapPas. 
  • Kinderparadijs Koggenland. Een waar paradijs voor kinderen waar ze zich de hele dag kunnen uitleven. In 2000 m2 aan ruimte zijn hier diverse speeltoestellen, trampoline, speelvelden en nog veel meer. Krijg 10% korting met NapPas. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.