Indoor, binnen activiteiten – Dagje uit Brabant

Home » Blog » Indoor, binnen activiteiten – Dagje uit Brabant
Indoor, binnen activiteiten - Dagje uit BrabantIndoor, binnen activiteiten NapPas

Iedereen kent het wel: het is zomervakantie en de kinderen vervelen zich thuis. Gelukkig is dat niet nodig, want er is van alles te doen in omgeving Brabant. Ook bij slecht weer zijn er leuke binnenactiviteiten voor jong en oud. Wij zetten de 3 leukste uitjes voor je op een rij, en met NapPas ga je ook nog eens uit met korting!

Trampoline springen in Breda

In de voormalige snoepfabriek in Breda kun je los op trampolines. Deze plek is ideaal om stoom af te blazen, je verjaardag te vieren of om jezelf uit te dagen. Cross Jumps trampoline park bestaat uit 320 m2 aaneengeschakelde trampolines, een Tumbling baan en BigAirBag met een 2 meter hoog blok om vanaf te jumpen. Ofwel, het perfecte uitje bij slecht weer!
Cross Jumps korting: € 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen.

Oog in oog met een krokodil – Reptielenhuis Breda

In Reptielenhuis De Aarde bevind je je in tropische sferen. Kinderen, maar ook vaders en moeders, mogen de reptielen aaien, voeren en zelfs vasthouden. In de grote loods van vijfhonderd vierkante meter kijk je je ogen uit vanwege imposante hagedissen, krokodillen, slangen en schildpadden.

Wist je dat de voorouders van de krokodil zo’n 200 miljoen jaar geleden ontstonden, ten tijde van de dinosauriërs? En de voorouders van de krokodil, die nog langer geleden leefden, waren hagedisachtige dieren die op hun achterpoten liepen. Je gaat je dus absoluut niet vervelen met deze spannende dieren, waarbij je ook nog eens korting ontvangt op de entree.
Reptielenhuis de Aarde korting: € 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen

Indoor speeltuin nabij Oss

Marvy’s speelwereld is in de schoolvakantie zeven dagen per week geopend. De indoorspeeltuin is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 10 jaar. Maar ook vaders en moeders kunnen hier prima toeven met een kopje koffie, tijdschriftje en wat lekkers te eten in het horecagedeelte.

Voor kleine kinderen van 0 t/m 3 jaar is er een ruimte van 60 m2 langs het horecagedeelte. Zo kunnen ouders een oogje in het zeil houden. Voor de grotere kinderen is er een ballenbak, een springkussen, een rodelbaan en vele toestellen om op te klimmen en klauteren. Kortom: een goedkoop dagje uit met gegarandeerd veel speelplezier!
Marvy’s speelwereld korting: 50% korting, maximaal 4 kinderen (0 -12 jaar), volwassenen hebben gratis entree

NapPas kortingspas

Heeft u al een NapPas? Dan hoeft u niets te regelen en kunt u direct van alle kortingen gebruikmaken. Nog geen NapPas? Profiteer snel van onze kortingen! en bestel de pas dan op onze site.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.