De leukste indoorspeeltuinen

Home » Blog » De leukste indoorspeeltuinen
De leukste indoorspeeltuinenIndoorspeeltuin

Veel ouders zijn regelmatig op zoek naar leuke ideeën om een fijn dagje te kunnen beleven samen met de kinderen. Helaas is het zo dat het weer niet zelden roet in het eten gooit. Dat hoef je echter zeker niet te laten gebeuren. Verspreid over Nederland zijn dan ook tal van interessante indoorspeeltuinen terug te vinden.

Voor een dergelijke speeltuin geldt dat je er altijd een bezoek aan kan brengen, hoe slecht de weersomstandigheden buiten ook mogen zijn. Het spreekt voor zich dat dergelijke speeltuinen niet alleen interessant zijn om te bezoeken wanneer het buiten slecht weer is, ook tijdens de wintermaanden bieden ze een geweldig leuke locatie voor de kleinsten onder ons. Zou jij ook graag enkele van de leukste indoorspeeltuinen van Nederland willen ontdekken? Dan is het zonder meer de moeite waard om de onderstaande informatie op deze pagina door te nemen!

1.) Kid’s Playground in Apeldoorn 

Een zeer populaire indoor speeltuin is het zogenaamde Kid’s Playground in Apeldoorn. Hier kunnen kinderen helemaal losgaan met niet alleen trampolines, maar ook met een heuse Power Tower, verschillende tunnels en natuurlijk ook met grote speeltoestellen. Bovendien is er hier ook een peuterhoek aanwezig. In deze hoek bevindt er zich onder meer een leuk ballenbad. Wil jouw kind graag even lekker de beentjes strekken op de leukste muziek? Ook dat is hier mogelijk! Kid’s Playground beschikt namelijk ook over een geweldig leuke kinderdisco. 

2.) Candy Castle in Amsterdam

Het spreekt voor zich dat er ook in onze hoofdstad heel wat gezinnen met kinderen wonen. Ook voor hen geldt dat ze vaak op zoek zijn naar mogelijkheden om de kinderen een leuke dag te kunnen bieden. Dat ondanks waarschijnlijk tegenvallende weersomstandigheden. Eén van de mogelijkheden waar je dan over beschikt is een bezoek brengen aan Candy Castle in Amsterdam. Het gaat hierbij om een indoor speeltuin dat niet alleen beschikt over heel wat kleurrijke speeltoestellen, daarnaast is er ook een heuse kartbaan in aanwezig. Heel wat uren plezier gegarandeerd! 

3.) Kids Wonderland in Molenschot

De ene speeltuin is natuurlijk de andere niet. Voor het merendeel van de speeltuinen geldt in de praktijk dat ze alles in het werk stellen om kinderen een zo leuk mogelijke tijd aan te kunnen bieden. Hoe ze dat precies aanpakken kan dus echter behoorlijk verschillen. Neem nu bijvoorbeeld Kids Wonderland dat zich bevindt in Molenschot. Voor deze speeltuin geldt dat je kind mee op ontdekkingsreis wordt genomen  door Linny en Berry. In deze wondere wereld valt ongelofelijk veel te beleven. Denk hierbij niet alleen aan lasergames, maar ook aan een heuse bubbelbaan. Alles is hier voor handen om ook jouw kind een onvergetelijke dag te laten beleven! 

4.) KidZcity in Utrecht

Last but not least is er nog de indoor speeltuin genaamd KidZcity in Utrecht. Voor deze indoor speeltuin geldt dat ze haar bezoekers een combinatie biedt van bekende en moderne attracties voor alle leeftijden. Je treft hier maar liefst 5.000 vierkante meter puur plezier aan. Kinderen kunnen zich hier niet alleen uitleven op de botsauto’s, maar ook met een heuse lasergame. Ook deze indoorspeeltuin is dus zeker en vast het ontdekken meer dan waard.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.