Juist nu weg in eigen land

Home » Blog » Juist nu weg in eigen land
Juist nu weg in eigen landKlimpark Streekbos - NapPas

Door de huidige situatie rondom Corona is er nog een hoop onzekerheid over de aankomende vakantieperiode. Maar gelukkig zijn de maatregelen vanaf 1 juli behoorlijk versoepeld en worden de mogelijkheden weer een stuk groter. Al blijft er met name wat betreft vakantie in het buitenland nog veel onduidelijk. Waar zijn we wel en waar nog niet welkom? Hoe zit het met vliegen en wat treffen we aan qua lokale regels in verband met Corona als we ter plaatse aankomen? Niemand zit immers te wachten op een dure vakantie waar je vervolgens de hele dag met een mondkapje moet lopen.

Al met al is het voor velen al wel duidelijk: zij kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land. En dat hoeft natuurlijk ook helemaal geen straf te zijn. Bekijk maar eens onderstaande leuke uitjes in Nederland die we voor je verzamelden…

Uitgaan met kinderen bij Klimpark Streekbos

Een ontzettende leuke plek voor een goedkoop dagje uit is Klimpark Streekbos in Bovenkarspel (Noord-Holland) waar klimmen voor zowel beginnende als gevorderde klimmers centraal staat. Met in totaal 400 meter aan hindernissen en hoogtes van 4 tot wel 12 meter ben je verzekerd van een spannend dagje uit voor jong en oud! 

En natuurlijk staat hierbij veiligheid voorop. De professionele instructeurs zorgen dat je dubbel gezekerd bent voor onbezorgd genieten. En mocht het je toch allemaal iets te hoog zijn; in Klimpark Streekbos kun je ook terecht voor midgetgolf, klootschieten en kanovaren en ben je dus sowieso verzekerd van een ontzettend leuk en voordelig dagje uit. Want met je NapPas ontvang je 10% korting op de entreeprijs.

Karten

Ook karten is een ontzettende leuke activiteit voor jong en oud en inmiddels zijn de meeste banen weer open. Klim in de kleine snelheidsmonsters en race tegen elkaar en de klok. Iedereen wil natuurlijk de snelste zijn en juist dat stukje competitie maakt het een geweldig idee voor een dagje uit.

Na het racen kun je bij de meeste kartbanen terecht in een restaurant voor een drankje en een hapje eten en nog even gezellig napraten over wie nu eigenlijk een echte Max Verstappen is!

Bekijk HIER onze aanbiedingen voor kart-kortingen met de NapPas.

De dierentuin

Ook de dierentuinen zijn inmiddels weer geopend en dus kun je voor een educatief en leuk dagje uit weer een bezoekje aan één van de vele dierentuinen die ons land rijk is overwegen. Wist je dat de dieren zich gewoon verveelden zonder bezoekers en dat je naast jezelf en de dierentuin dus ook de dieren een groot plezier doet met je komst?

Bezoek bijvoorbeeld Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg en ontvang € 1,00 korting per persoon (maximaal 4 personen) met je NapPas.

Tot slot

Veel recreatieve uitjes zijn weer open, maar er gelden vaak nog wel verschillende beperkingen in verband met het Coronavirus. Bekijk om teleurstellingen te voorkomen daarom altijd vooraf op de desbetreffende website wat de regels precies zijn en zorg voor een veilig dagje uit dat je ter plaatse alle aanwijzingen van het personeel goed opvolgt. Veel plezier!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.