Karten met NapPas korting!

Home » Blog » Karten met NapPas korting!
Karten met NapPas korting!Uit met korting Aanbiedingen NapPas met korting

Autosport ontwikkelt zich nog steeds in hoog tempo. Mede door het succes van Max Verstappen is er veel interesse in de sport. Karten is natuurlijk niet het echte werk, maar je kunt wel lekker oefenen (en doen alsof). Bij de meeste kartbanen kunnen kinderen met een minimale lengte van 1.35 al een uur de baan op. Hierdoor is karten ook zeer geschikt als familie-uitje. Ook erg leuk om te doen met een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon gezellig met vrienden onder elkaar. Bekijk hieronder het aanbod voor karten met NapPas korting.

Van der Ende in Poeldijk

De grootste indoor-kartbaan van Europa ligt in Poeldijk. De kartbaan van de gebroeders Van der Ende is maar liefst 1,3 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten. Met een minimale breedte van vijf meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Naast karten kun je bij Van der Ende ook lasergamen en zijn er diverse kinderactiviteiten. Met de NapPas krijg je € 3,- korting per persoon.

Race Planet in Amsterdam en Delft

In 1993 opende Bleekemolens Race Planet de allereerste indoor kartbaan van Europa. Over de jaren heen heeft Race Planet miljoenen mensen verwelkomd uit binnen- en buitenland. Race Planet heeft twee centraal gelegen indoor kartcentra in Amsterdam en Delft, waardoor je in de Randstad altijd maar een half uurtje van ons verwijderd bent. Race Planet Amsterdam heeft twee kartbanen en Race Planet Delft heeft er maar liefst drie verdeeld over vier (!) verdiepingen. De hoogteverschillen zijn echt spectaculair! Met de NapPas krijg je bij Race Planet een korting van 20% per persoon.

Fursten Forest in Duitsland

Bij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens, ligt een bijna 400 hectare groot vrijetijdspark waar u een (ont)spannende combinatie van natuur en avontuur kunt beleven. Fursten Forest was tot 2008 in gebruik als oefenterrein van het Duitse leger. De kazerne en het ruwe terrein waar met tanks en ander materieel werd geoefend heeft inmiddels een nieuwe functie gekregen als vrijetijdspark. Naast outdoor karten kun je hier met je eigen 4-wheel drive of SUV het terrein op. Of kies je liever voor een ritje op een quad of buggy? Met de NapPas krijg je bij Fursten Forest € 1,- korting per persoon.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.